Making Your Own Sheets tøymykner

April 12  by Eliza

Jeg elsker tøymykner ark. Jeg elsker måten de lukter og måten de gjør klærne mine føler. De er trolig en av mine favoritt aspektene av vaskeri-Jeg bare elsker tørketrommel ark. Når jeg først dro hjemmefra for å gå på college, min mor ga meg en stor pose med tørketrommel ark for meg å bruke på vaskeri dag, og det tok meg over et år å fullføre dem opp (som var mest utmerket).

Jeg skjønte snart imidlertid at tørketrommel ark er slags dyr. Hvis prisen er et problem for deg, eller du bare ønsker ikke å bruke pengene på tørketrommel ark, det er et par alternativer for å gjøre dine tøymykner ark.

Å lage dine egne tøymykner ark, er alt du trenger å gjøre blande en kopp flytende tøymykner med to kopper vann. Hold en flaske av løsningen i ditt vaskerom. Når det er på tide å tørke klærne, dempe en gammel vaskeklut og kaste den inn i tørketrommel med våte klær. Denne metoden er bra fordi du kan fortsatt få den koselige lukten av tørketrommel ark og luksusen av å ikke måtte bruke ekstra på det-du kan bruke tøymykner du allerede har på hånden! Kluten vil tørke med resten av tøyet og deretter kan du bruke det til neste last.

Hvis du ikke bruker vanlig tøymykner eller ikke ønsker å bruke tøymykner som en tørketrommel ark, kan du velge den eddik taktikk. I utgangspunktet du gjøre det samme med fille, men spray litt utvannet eddik på den. Kast fille i tørketrommelen med resten av fuktige klær. Eddik er en naturlig tøymykner og kan arbeide i stedet for navnet merkevare myknere. Med men denne tilnærmingen, må være oppmerksom på at klærne kan lukte litt morsomt. (Det er lurt å teste det ut for å se om dette faktisk skjer.)

Det finnes en rekke måter du kan øke mykhet av klærne gjennom bruk av tørketrommelen. Enten du bruker navnet merkevare eller generisk tørketrommel ark, eller hjemmelaget slag, kan klærne dine alltid være følelsen flott!