Matlaging med en induksjon platetopp

July 6  by Eliza

Inntil nylig har jeg alltid regnet med at induksjon matlaging var bare for "den seriøse kokk." Etter bruk av Avant-Garde Induksjonstopp jeg nå mener bestemt at alle som matlaging på dette vil ta matlaging like alvorlig moro.

Komfyrtoppen jeg brukte er modellen CC-040, markedsført av Chic Chefs of Willis, Texas. (Du kan finne platetoppen på deres hjemmeside:. Http://chicchefsinc.com) Ut av boksen enheten ser litt ut som et kontor skala vi har brukt i mange år. Basen er ganske ubestemmelig, og toppen er bare en flat plastoverflate. Enheten er litt større enn en tradisjonell enkelt brenner kokeplate og vil lett håndtere boller med en diameter over 4,5 inches.

Bruke enheten var enkel nok; Jeg bare plugget den inn i min stikkontakt. Jeg må si det var enkelt-etter å finne den rette pan å bruke. Hvis du ikke bruker riktig type pan, viser Avant-Garde Induksjonstopp en feilkode og nekter å gjøre mye av noe.

Hvorfor er den pan viktig? Induksjonskoke innebærer bruk av magneter som gjør at varmen skal overføres direkte til gryte eller panne. I tradisjonelle koke masse varme er "bortkastet" av varmeelementer, komfyr topper, og ved varme rømmer rundt kokekaret. Ikke så med induksjon, som varmen blir generert ved hjelp av magnetisk induksjon direkte til fartøyet.

Siden matlaging oppnås gjennom magneter, er det fornuftig at gryten eller pannen må være magnetisk. Å finne en egnet panne var vanskeligere enn jeg trodde. Jeg trodde at noen gamle stål kokekar ville gjøre jobben, men jeg tok feil. Jeg fant ut at ikke alt stål er magnetisk. Hva om aluminium kokekar? Glem det! Til slutt gikk jeg til en lokal kokekar butikk, bevæpnet med et kjøkken magnet, og ligger kun gryter og panner som jeg trengte. (Hvis magneten vil holde seg til bunnen av gryten eller pannen, kan du bruke det til matlaging med induksjon.)

Bevæpnet med de riktige gryter og panner jeg gikk på jobb matlaging ulike elementer. Alt jeg kan si er at Avant-Garde Induksjonstopp er fantastisk! Jeg følte at jeg jobbet med magi. Kokende tiden var bokstavelig talt halve tiden som kreves for en vanlig elektrisk komfyr. Ikke tro at dette virkelig var sant Jeg utførte en ikke-vitenskapelig test. Jeg begynte å koke vann på både Avant-Garde Induksjonstopp samt min elektrisk rekkevidde på samme tid. Suppe på induksjon platetopp var klar til å tjene på den tiden at vannet på komfyren hadde nettopp begynt å koke.

Etter at jeg ferdig med min suppe jeg ikke kunne unngå å se at ikke bare var platetoppen kjølig, men mitt kjøkken holdt seg på samme kjølig temperatur. (Vel, bortsett fra rundt elektrisk rekkevidde hvor jeg var fremdeles prøver å koke suppe vann.) Dette skyldes det faktum at varmen reagerer bare med matlaging pan eller potten. Ingen flere stående over en varm ovn for meg!

Jeg var fremdeles har vanskelig for å tro at platetoppen kan være kul der pan ikke var matlaging, selv om overflaten var kult å min touch. Så åpnet jeg fryser, grep en isbit, og plassert den på platetoppen. Isbiten ikke smelte; farge meg imponert!

En flott sikkerhetsfunksjon er at etter gryten eller pannen er fjernet fra platetoppen, papir eller andre elementer vil ikke brenne hvis de ved et uhell plassert på koketoppen. I likhet med matlaging med gass, varme justering av Avant-Garde Induksjonstopp var momentant. Så snart jeg readjusted varmen nivå suppen stoppet koking. (Enheten kan du velge blant 10 varme nivåer eller innstilling av en bestemt temperatur-veldig hyggelig.) Effektområdet går fra 400W til 1800W.

En annen flott funksjon er enkel rydde opp. Rydde opp er rask og enkel fordi søl ikke brenne på platetoppen. (De kan brenne i potten hvis temperaturen er for høy, men ikke på platetoppen selv.) Når du bruker platetoppen på en annen dag jeg gjort noen våt Joes. Jeg sølt tomatsaus på koketoppen som jeg var matlaging. Fortsatt er litt skeptisk jeg valgte å vente til jeg var ferdig matlaging før rydde opp i rotet. Tenker at jeg skulle ha en stor rot å rydde opp, som at jeg var vant til på vanlige ovner-Jeg ble positivt overrasket over at alt jeg måtte gjøre var å få en fuktig klut og tørke opp sølet.

Det er svært lite at jeg ikke liker med Chic Chefs Avant-Garde induksjon platetopp. Jeg fant instruksjonene som følger med enheten for å være noe mangelfull, men for å være ærlig det er virkelig ikke mye instruksjon nødvendig.

Noen tror kanskje at prisen på denne spesielle induksjon platetopp er litt dyr, men etter å gjøre noen sammenligninger det er rimeligere enn mange av de andre rundt.

I en verden der folk flest prøver å gå øko-vennlig, er dette en vei å gå. Induksjon platetopp er svært energieffektive. Det ville gjøre en flott tillegg til enhver kokk kjøkken.

Merk: Du finner viktig informasjon om Tips.Net produktomtaler, se vår gjennomgang politikk.