Noen Great Non-Stick Bakeutstyr

September 16  by Eliza

Pyrex er et selskap som skaper bakeware, gadgets, lagring, og verktøy for den gjennomsnittlige husholdningen baker og kokk. Pyrex tar stolthet i å ha et "utvalg av unike produkter som har smarte og intuitive funksjoner som vil forbedre baking erfaring og skape tillit i kjøkken. " Jeg har ofte brukt Pyrex 's glassprodukter og aldri vært la ned. Jeg var glad for å finne at deres non-stick metall utvalget leverte samme kvalitet og pålitelighet som jeg var vant til.

Jeg virkelig setter dette bakeware utvalg gjennom sine skritt over ferien, og håper at mine erfaringer vil hjelpe deg å finne dine egne personlige behov når du velger bakeware.

(Hvis du er interessert i å se flere Pyrex produkter, ta en titt på deres hjemmeside: http://www.pyrexware.com)

  • Brukervennlighet. Vel, jeg må si at hvis du er ute etter brukervennlighet, er en nybegynner baker, eller til og med et barn denne bakeware er for deg. Jeg har aldri sett så mange funksjoner for å hjelpe med å gjøre matlaging opplevelsen morsommere eller rett frem. Alle pans har store, brede kant håndtak som er merket for å gi enkel skjæring retningslinjer. Dette vil bidra til at like deler blir distribuert. Cookie ark er merket hvor hver cookie, kjeks eller så videre bør settes for å unngå sammensmelting sammen mens matlaging. De avlange og muffins panner ha fylle linjer for å hindre over fylling og sikrer at hver bakeri element kommer ut i uniform størrelse. Jeg er ikke en nybegynner til baking, men jeg fant markeringene for å være nyttig, og i kontakt med behovene til sine forbrukere.
  • Vedlikehold. Rydd opp og vedlikehold av dette bakeware var en enkel sak! Disse grytene har en holdbar non-stick-belegg, er metall spatula trygg, oppvaskmaskin og hekker sammen for enkel lagring. Jeg kokte med hver av disse panner flere ganger i løpet av ferien, og ble overrasket over hvor enkelt fjerne bakt elementer fra dem de bare liksom gled av eller ut av pannen. Det var en vakker ting som de fleste av mine bakervarer ble gitt som gaver, og jeg ville ha dem til å se så perfekt og imponerende som mulig.
  • Proffene. Jeg likte det faktum at jeg kunne bruke metallredskaper på bakeware. Jeg trengte ikke å være forsiktig med å skrape overflaten og få flekker av teflon i min mat og ødelegger stekeflaten for fremtidig bruk. Jeg også pris på det faktum at de stable sammen så pent. Jeg har begrenset lagringsplass og liker å ha mer enn én pan. En av mine største gleder med dette settet var imidlertid lokket. Jeg er stadig tar mat og bakt varer steder. Jeg generelt dekke min bakt element med folie for transport og er veldig forsiktig i denne overgangen. Jeg har funnet ut at de fleste lokkene vil fungere for de første få bruker og deretter strekke ut, krympe eller på noen måte bli ubrukelig. Dette lokket gjorde ikke det. Jeg satte den gjennom oppvaskmaskin flere ganger og likevel funnet at det ville tett forsegle i pannen. (Lokket jobbet for både muffins og avlang panne.) Håndtaket på lokket er også ganske solid. Jeg først hadde fryktet det ville bryte mens jeg var bærer mine velsmakende varer, spesielt med de tyngre elementer som gryteretter, men til min forbauselse jeg fant det å være svært pålitelig.
  • Cons. Jeg fant svært lite at jeg ikke liker med dette bakeware. To ting som var av liten ulempe var det første kanten av bakeware som er merket for skjæring gjør det slik at jeg ikke kan bare ta mitt hot pad, ta kjelen med den ene hånden og ta den ut av ovnen eller løft det av telleren. Kanten gjør vektfordeling slik at jeg må bruke begge hender for å bære eller hente varen. For det andre gjør kanten pannene litt rart formet for oppvaskmaskin. Ingen av disse problemene ville føre meg til å tenke å bruke eller kjøpe mer fra denne linjen av bakeware.
  • Samlet erfaring. Jeg fant dette settet for å være praktisk, nyttig, praktisk og behagelig å bruke. Det gjorde min ferie matlaging mer vellykket, og det er alltid en glede! Jeg vil anbefale Pyrex non-stick metall baking linje til noen.

Merk: Du finner viktig informasjon om Tips.Net produktomtaler, se vår gjennomgang politikk.