Oppdatere en enhetsdriver

January 9  by Eliza

Det kan være tider når en enhet som er koblet til datamaskinen trenger en oppdatering til sin sjåfør. Du kan legge merke til at enheten ikke fungerer som den skal, eller du kan lære at en oppdatert driver er tilgjengelig. For å dra nytte av de fikser og / eller tilleggsfunksjoner som tilbys av den nye driveren, må du ofte gå til produsentens hjemmeside og laste ned den nye driveren.

Hver produsent er forskjellige, så det er ikke bare en vei å gå om dette, men jeg skal gi et eksempel på innhenting og oppdatere driveren for min Brother MFC-J435W Alt-i-ett-enhet.

Først må jeg gå til deres hjemmeside (http://www.brother.com/) hvor finner jeg det ser ut som en "Support" -kategorien. Ved å holde musen over "Support", en rullegardinmeny vises. (Se figur 1)

Oppdatere en enhetsdriver

Figur 1. Støtte.

Ved å klikke på "Downloads" tar meg til en side hvor jeg bedt om å oppgi mitt enhetens modellnummer. Jeg gjør det, og jeg presentert med en link hvor jeg kan laste ned den nyeste driveren for enheten. Enhetsdrivere er vanligvis pakket inn i en .exe-fil som kan kjøres direkte fra Windows.

Etter at jeg har lastet ned driveren, jeg går til Start | Kontrollpanel | Enhetsbehandling. Nå navigerer jeg til min Alt-i-ett-enheten, høyreklikker du navnet på enheten, og velg Egenskaper. På den nye skjermen som vises, klikker jeg på "Drivers" og klikk på knappen merket "Oppdater driver." (Se figur 2)

Oppdatere en enhetsdriver

Figur 2. Velge "Update Driver" -knappen.

Windows starter deretter en veiviser som først spør meg hvordan jeg ønsker å søke etter driverprogramvaren: automatisk eller ved surfing. Siden jeg allerede har lastet ned den nye driveren jeg velger alternativet som lar meg bla å finne den oppdaterte driverfilen.

Fra dette punktet er det bare et spørsmål om å følge hvert av trinnene i veiviseren for å fullføre installasjonen. Vær oppmerksom på at avhengig av enheten, kan du bli bedt på slutten av installasjonen for å starte systemet på nytt.

Dette tipset er bevisst vag og ganske generelt. Dette er fordi så mange av detaljene rundt oppdatering av en sjåfør avhenge av den aktuelle enheten, produsenten, og systemkonfigurasjonen. Hovedpunktene er de samme, men: laste ned ny driver fra produsentens hjemmeside, påberope Enhetsbehandling, og starte Oppdater driver veiviseren.

Dette tipset (13086) gjelder for Windows 7.