Oppnå Sporty Look

February 21  by Eliza

Jeg var alltid den jenta som hadde på seg kjoler og skjørt til skolen oftere enn ikke, likte håret mitt krøllet, ville velge å lese i stedet for å kjøre, og skvatt unna lagidretter. Min naturlige utseende har alltid vært mer på den jentete side snarere enn det sportslige, skjørt i motsetning til spandex. Foruten min naturlige tilbøyelighet mot klær med perler, paljetter og blonder, var jeg aldri i stand til å trekke av en virkelig "sporty" utseende fordi jeg alltid følte meg som en idrettsutøver poser. I gym ble jeg aldri plukket først, og jeg vil nødig enige om å spille kirke volleyball bare fordi det var kirke. Men i de senere årene har jeg innsett at selv om jeg ikke kan være atletisk, kan jeg trekke av et sporty utseende og fortsatt ser søt.

Den sporty utseende til meg har alltid virket avslappet og omsorg gratis: løs skjorter, løse jeans, løse hår. Min beste sporty ser begynne med t-skjorter som er løstsittende, men fortsatt søt. Jeg har en konsert skjorte fra da jeg gikk for å se The Fray som har et ryddig design, smigrer min figur, mens de fortsatt henger løst. Jeg skal bære den med jeans eller jean capris (vanligvis en boycut jean beste forbedrer utseendet). Jeg har en annen løs tee min mor brakte meg tilbake fra Nantucket Island som er sjokolade og rosa som ser spesielt "løs" med en-dags-slitte jeans og noen flip flops. Sporty t-skjorter kan også bli funnet i college tees. Selv de mer nøye passende skjorter ser atletisk og grafikken og skriving legge til en "Go team!" sport føler. En annen stil av bukse jeg har funnet fungerer godt med den sportslige målet er en løs last. Jeg har et par som er løstsittende, men fortsatt gjøre mine hofter og ben ser søt.

Nå er det tid for å takle de skoene. Den sporty utseende omfatter hele antrekket, sko inkludert Du kan ikke bare bruke tennissko med alt og forventer at det vil se sporty fordi hvis du bruker joggesko med alt, vil du se poser. Definitivt gå med flate sko. Jeg kjøpte et par nye sko når jeg kjøpte de nevnte cargo bukser fordi jeg innså min Mary Janes ville ødelegge integriteten til bukse. Jeg gikk for en brun, flat tennis sko med kule striper på siden. Den skoen jeg har funnet kan gjøre ethvert antrekk mer sporty. En annen sko jeg ikke har, men desperat ønsker er en av de nyere Sketcher® stiler: den flate, strappier, Mary Jane-ish tennis sko. Søt men likevel sporty, ser bra ut med capris eller skjørt-virkelig en gylden finner.

Ha håret enten løs og ned (kan det bli litt krøllet, men ser bedre ut rett) eller opp i en lav hestehale. Makeup bør være brunaktig, naturlige toner som ikke overmanne ansiktet. Du se? Selv om du er som meg, kan du se atletisk! Hva jeg har funnet er nøkkelen men for å se sporty er en selvsikker holdning. Hvis du føler deg selv bevisst på det nye utseendet, vil du se ut av sted. Slitasje på klær med tillit og ha det gøy å se overrasket ser ut når du sier "Hvorfor nei, jeg faktisk ikke spille basketball!"