Opprettholde Long og sunt hår

May 28  by Eliza

Da jeg var yngre min favoritt eventyr å høre var alltid Rapunzel. Jeg vil stå på min seng og late som om jeg var i et tårn og se på håret mitt som det falt fra enken mot bakken. Håret mitt var aldri veldig lenge tilbake da, og jeg ville få så sjalu da jeg så noen med langt hår. Da jeg endelig var i stand til å vokse håret mitt ut jeg elsket lengden, men ikke elsker alle brudd. Jeg måtte lære på nytt hvordan å ta vare på og minske skaden som jeg gjorde til min egen hår. Her er noen forslag til å holde saftig låser ser flott ut.

  • Vær forsiktig når du pusser. Børster føre en god mengde brudd i lengre hår fordi folk ikke er så svak som de burde være. Starter i endene og jobbe mot dine røtter glatte ut håret som du går, aldri dra på knutene og rive dem ut. Hvis håret ditt er utsatt for knyting prøve å bruke en bred tannet kam eller en pick med samme slutt på rot metoden. Unngå å børste eller gre når håret er vått, kan dette føre til unødig skade. Hvis du har grov, krøllete eller krusete hår og må børste når håret er vått være ekstra forsiktig.
  • Håret trenger en hviledag nå og da. Oljene produseres av kroppen din er den beste fuktighetskrem for håret ditt. Sette av en dag til å bli hjemme hvis du trenger det, og gi håret en fridag uten fukting, vasking, eller styling. Du bør børste eller gre håret til å distribuere oljer til de nedre deler av håret ditt. Hvis du tar noen få dager i måneden ekstra fuktigheten i håret ditt vil gjøre en forskjell i følelsen og glans til håret ditt.
  • La dine lokker falle. Trekke håret tilbake, spesielt med hår bånd eller gummi band, er en veldig bra måte å bryte håret. Pannebånd og Combs er en bedre måte å holde håret ut av ansiktet ditt. Å ha håret opp mens du sover kan redde den fra utilbørlig brudd, men i stedet for en hestehale knytte det opp i et silkeskjerf. Jo mykere stoff vil tillate håret til å flytte innenfor skjerfet ennå minske mengden av knuter i håret i morgen. Langt hår ser vakkert når venstre ned, uansett hvordan ellers er prinsen skal skalere tårnet.

Husk at noen brudd er normalt, men hvis du kjører din hånd gjennom håret i dusjen og ende opp med en håndfull tråder du trenger å tenke gjennom hvordan du behandler den. Når du vare på håret ditt den rette måten det blir enklere å administrere og ser nydelig.