Organisere en Walk-In

May 10  by Eliza

Jeg kunne ikke stå skapet mitt lenger. Jeg følte at jeg gikk inn i et fangehull, og at jeg aldri ville flykte. Det var et mareritt, og jeg følte at jeg ikke ville våkne opp. Unødvendig å si at jeg hatet mitt walk-in closet. Jeg visste at jeg måtte gjøre noe, og at noe var å organisere skapet mitt. Ikke å ha mye penger for å få den morsomme organisere ting som jeg har sett i hele bestemte jeg meg for å bli kreativ. Jeg visste at det var noen fordel å ha og organisert walk-in closet som effektivitet, og funksjonelt plass.

Jeg begynte min vurdering av hva jeg hadde i skapet mitt og hva som ville gjøre det bedre. Jeg visste at jeg trengte hyller. Jeg hadde noen, men det var ikke nok. Med penn og papir skrev jeg ned hva noen av de tingene som jeg trengte å være i stand til å oppnå mitt mål om å ha en funksjonell walk-in closet. Det var mer hylleplass trengs. Mine kleshengere samsvarte ikke med mens dette ikke legge til å være funksjonelt jeg visste at det å ha matchende kleshengere ville bidra til å gjøre skapet mitt virke mindre rotete. Også trengte var noen type container for å holde de ulike tilbehør. Jeg deretter tegne et lite kart av skapet og skrive hvor hyllene vil bli, og hvor jeg vil være å plassere de ulike artiklene i skapet. Etter å ha sett rundt i huset fant jeg ut at jeg hadde mange forskjellige kurver som jeg kunne bruke for mine tilbehør, jeg også bemerket at jeg hadde en bokhylle som kunne brukes til hyller i skapet.

Etter adressering spørsmålene ovenfor er det på tide å begynne. Jeg fant ut at å sette av en hel dag for å oppnå organiseringen av skapet holdt meg fra å bli frustrert. Dette må gjøres før du tar dagen å organisere. Ønsker å ha alt klart slik at den ikke bremse meg ned på dagen at jeg har satt til side for å organisere skapet jeg kjøpe de nødvendige elementer før hånd.

Nå er det på tide å rydde og organisere. Jeg har tidligere planlagt en hel dag for denne aktiviteten. Først fjernet jeg alt fra skapet. Det er alltid lettere å starte med en ren skapet. Etter alt er fjernet fra skapet jeg tar deg tid til å rydde skapet, dette inkluderer å vaske hyllene og støvsuging gulvet. Jeg flytter bokhyllen inn i skapet sammen med kurver. Skapet er klar.

Gå gjennom mine klesplagg og annet tilbehør jeg begynner å lage tre forskjellige hauger:

  • artikler for å holde
  • artikler å donere
  • artikler for å kaste ut.
  • Jeg har en regel, hvis jeg ikke har slitt elementet i det siste året jeg trenger for å bli kvitt det.

    Starter med mine tilbehør jeg begynner ved å plassere mine hatter og vesker på hyller, etterfulgt av å plassere belter og andre små tilbehør som skjerf, klokker og smykker inn i kurver og plassere dem på hyllene. Skoene er også plassert på hyllene, gruppert etter type sko. Kjole sko er plassert sammen, så hver dag sko og sist er de gym sko.

    De klær artikler kommer neste. Jeg tar og henge alle mine skjorter og bluser sammen gruppere dem sammen etter farge. Jeg gjentar dette med kjoler, skjørt, dresser, etc.

    Jeg elsker min ferdig organisert walk-in closet. Ikke mer frustrasjon med å prøve å finne den rette klesplagg sin rett der det skal være.