Slette all tekst i koblede tekstbokser

November 29  by Eliza

Vanligvis kan du ikke slette all tekst i tekstboksene. Hvis du velger alle tekstbokser i et dokument og trykk på Del-tasten, vil tekstboksene selv bli slettet, sammen med teksten inni. Hvis du trykker Ctrl + A (eller velg Merk alt på Rediger-menyen), og trykk på Del, forsvinner alt i dokumentet.

Hvis tekstboksene er koblet sammen, men du kan slette all tekst i alle koblede tekstbokser ved å gjøre følgende:

  1. Velg en tekstboks i dokumentet. Du kan gjøre dette ved å trykke Alt + pil opp eller Alt + Pil ned.
  2. Trykk Ctrl + A. Word merker all tekst i alle de koblede tekstbokser. (Hvis all teksten i dokumentet er valgt, da du ikke har en tekstboks som er valgt i trinn 1.
  3. Trykker du på Del-tasten. All tekst er slettet.

Hvis tekstbokser ikke er knyttet sammen, vil du trenge en makro for å slette teksten i hver tekstboks, en om gangen.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (1496) gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002, og 2003.