Slette en Media Player spilleliste

May 12  by Eliza

Hvis du bruker Windows Media Player mye, du uten tvil ha flere spillelister. Det kan komme en tid når du ønsker å trimme ting ned ved å slette en spilleliste. Som de fleste ting i Windows, er dette en ganske enkel prosess.

Lansere Windows Media Player, og på venstre side av vinduet, vil du se en liste over dine spillelister (blant annet). Du må kanskje utvide spilleliste alternativet for å se alle spillelistene. (Se figur 1)

Slette en Media Player spilleliste

Figur 1. Windows Media Player hovedskjermen.

Merke på venstre side som jeg har fem spillelister: Current Music, Alle, Diverse, Dep, og A Thousand Little Things. Si at jeg ønsker å slette "Diverse" spillelisten. Jeg må bare høyreklikke på "Diverse" (på selve spillelistenavn) og velge Slett fra den resulterende hurtigmenyen. Når jeg gjør det, ber Media Player meg om hvorvidt jeg ønsker å bare slette spillelisten fra biblioteket mitt, eller om jeg bør også slette hva som er i spillelisten fra datamaskinen min. (Se figur 2)

Slette en Media Player spilleliste

Figur 2. Angi hva som skal slettes.

Jeg ønsker å beholde det som er i spilleliste på datamaskinen min, så jeg velger "Slett bare fra biblioteket" og klikk OK. Dialogboksen forsvinner og slettet spillelisten ikke lenger vises i Media Player listen over spillelister.

Dette tipset (12703) gjelder for Windows 7.