Slik Finn filer og mapper i Min datamaskin ved hjelp av Windows XP

November 6  by Eliza

Bruke Min datamaskin i Windows Vista kan hjelpe deg å finne og åpne filer og mapper som er lagret på harddisken eller lagringsmedier, for eksempel en CD-ROM. Men for å åpne en fil, må du finne det først. Få tilgang til filer og mapper i Windows XP er ganske enkelt, ved hjelp av Min datamaskin. Hvis du vet hvor du skal lete, kan du enkelt følge en sti til filen du vil, slik at du kan åpne den.

 1. Velg Start → Min datamaskin.

  Start er knappen plassert på nedre venstre hjørne av skjermen.

 2. Dobbeltklikk et element for å åpne det.

  Du kan dobbeltklikke på objekter, for eksempel en diskettstasjon, CD-ROM-stasjonen, eller datamaskinens harddisk.

  Slik Finn filer og mapper i Min datamaskin ved hjelp av Windows XP


  Hvis filen du vil lagres i en mappe, dobbeltklikker du på mappen eller en serie av mappene til du finner filen.

  Slik Finn filer og mapper i Min datamaskin ved hjelp av Windows XP

 3. Dobbeltklikk på filen du ønsker.

  Dobbeltklikke på filen åpnes det for deg.