South Beach Surprise Mashed "poteter"

July 18  by Eliza

Hvis jeg kunne spise poteter hver dag, ville jeg. Dessverre har min metabolisme ikke tillate meg å gjøre det uten å påvirke min kjole størrelse. Så kan du tenke deg, jeg var ganske glad da jeg fant denne alternativ.

Jeg har alltid vært en fan av blomkål, men jeg bare noensinne hadde kuttet dem i biter store buketter og servert dem dampet med smør, salt og pepper. Litt kjedelig, men velsmakende.

Når jeg starter etter en South Beach livsstil, løp jeg over denne enkle oppskriften, og det har vært et fast innslag i kostholdet mitt siden den gang. Dette er en oppskrift som kan fremstilles på forhånd i bulk, delt opp i mindre porsjoner og frosset for senere forbruk.

Ved hjelp av blomkål som en potet erstatning gjorde det lettere å få i flere porsjoner med grønnsaker per dag. Jeg liker dem fordi de hjelper meg til å føle full som en potet gjør, de tillater meg å spise middag på et senere time uten å få vekt, og jeg liker deres lett smak. Når de blir pisket de selv ligner en tradisjonell potetmos så jeg ikke føler at jeg frata meg selv.

For andre oppskrifter som krever potetmos som en ingrediens, fortsetter jeg å bruke ekte potetmos; dessverre dette erstatning ikke overfører godt inn i andre programmer. Men som et element i et måltid, er det en herlig avveksling fra hvite poteter.

Siden dette er en blid mat med litt farge, når du planlegger din meny velge lyse fargerike matvarer for å kombinere den med. En del av satiations prosessen omfatter øyet stimulering. Jeg liker oss par denne grønnsak med friske dampede grønne bønner med sopp, eller en søt potet. En annen favoritt er asparges grillet med røde, oransje og gul paprika. Legge farge gjør ditt brød fortelle smaksløkene at maten smaker bedre.

Ingredienser

  • 4 kopper blomkål
  • 1 unse Jeg kan ikke tro det er ikke smør spray
  • 1 unse fettfri halvt om halvt
  • Klype salt
  • Fersk bakken pepper etter smak

Retninger

  1. Steam blomkål til den er myk.
  2. Puré i en food prosessor. Merk: Hvis du liker mer tekstur, mos blomkål med en gaffel i stedet for å lage puré det i blenderen. Utelate halv og en halv hvis du velger dette alternativet.
  3. Legg smør spray og halv og en halv til å smake.
  4. Krydre med salt og pepper.

Gjør 4 porsjoner.