Spør en finansiell aktør om Working ETFs inn din portefølje

November 18  by Eliza

Hvis du er villig til å bruke tid på å lese kvalitet ressurser om børshandlede fond og porteføljekonstruksjon, kan du lage selv en portefølje som balanserer risiko og potensiell avkastning og sikter mot dine investeringsmål. Men mange opplever at de ønsker minst litt veiledning fra en økonomisk pro før investeringsbeslutninger. Hvis det beskriver deg, se etter en avgift som bare økonomiplanlegger (noen som ikke tjene provisjoner på dine investeringer). Her er noen spørsmål å stille når du møter denne personen:

  • Gitt min personlige økonomi, hvor mye risiko, bør jeg være å ta med pengene mine? Konkret hva prosent av porteføljen min skal være på lager ETF og hva prosent i obligasjons ETF?
  • Gitt størrelsen på min portefølje, hvor mange individuelle ETF ville du foreslå?
  • Hvilket meglerhus anbefaler du for boliger min ETF portefølje?
  • Hva er den historiske avkastningen på ETF portefølje som du foreslår, og hvor volatile kan det være?
  • Gitt min alder, min skatt braketten, og mitt arbeid, hva slags konto - IRA, Roth IRA, eller skattepliktig megling konto - du foreslå for mine ETF?
  • Hva utvalg av ETF ville du råde for et optimalt diversifisert portefølje?
  • Må jeg holde mine nåværende investeringer, eller selge dem? Hvis jeg holder dem, hvordan har du tenkt å velge ETFer som best utfyller disse investeringene?
  • Kan du hjelpe meg jiggle investeringene i min 401 (k) plan for å utfylle min nye ETF portefølje?