Spørsmål å stille deg selv før du spiller Texas Hold'em

March 14  by Eliza

Enten du spiller Texas Hold'em for moro skyld eller penger - gjør at om du spiller for high stakes eller lav innsats - sørg for at du er i en posisjon mentalt, fysisk og økonomisk for å nyte spillet og få mest av sjansene dine. Spør deg selv disse spørsmålene før du setter deg ned til et spill:

  • Hva er hensikten med min spille denne økten? Enten det er for å lære mer, vinne penger, eller bare henge med venner for en god tid, sørg for at du vet hvorfor du er der og at du gjør alt du kan for å oppnå dette mål.
  • Hvis jeg skulle spille en motstander som er akkurat det samme som en uthvilt, un-stresset versjon av meg, ville vedkommende ha en fordel? Hvis svaret er "ja" holde ut på å spille til du er i en bedre psykologisk og fysisk tilstand.
  • Kan min bankroll håndtere dette nivået av spill? Hvis ikke, spille et lavere nivå.
  • Er det noen distraksjoner i livet mitt som jeg trenger for å bli kvitt før jeg spiller betale husleien, gå tur med hunden, ring betydelige andre - uansett hva det er, få det ut av hodet ditt, slik at du kan fokusere.
  • Vet jeg om huset jeg spiller i har bonuser for spillere som bad beat-jackpotter, høye hender, gratis mat og / eller drikke for spillere, eller freeroll-turneringer? Hvis ikke, spør en floorperson før du begynner å spille og finne ut om detaljene i hvordan du kan kvalifisere.
  • Er det en aggressiv person ved bordet jeg skal spille på? I så fall, prøv å få deg sittende til hans venstre slik at du ser de høyninger før handlingen og ikke etter.
  • Hva vet jeg om folk som sitter ved bordet? Uansett hva det er, kan du bruke det til din fordel.