pygme elefant

Pygmé flodhest er taksonomisk eller vitenskapelig klassifisert som Choreopsis liberiensis eller Hexaprotodon liberiensis, som det er debatt blant det vitenskapelige samfunnet rundt som vitenskapelig klassifisering er den korrekte betegnelsen for disse skapningene, men enten en er akseptabelt. Relatert til den mye større felles, eller Nilen, flodhest, pygmé flodhest, selv om langt mer hemmelighetsfulle og hovedsakelig skog bolig, har mye av de aggressive tendenser av sin større slektning. Ikke mye er kjent om pygmé flodhest i sitt naturlige habitat på grunn av sin sky og nattlige natur. Det ble ikke klassifisert av International Union for Conservation of Nature (IUCN) som truet til 2006. Det er en aktiv fangenskap avlsprogram i hele verden som har som mål å hindre utryddelse av denne ensomme, hemmelighetsfull pattedyr.

En rolig, hemmelighetsfull, skog-bolig pattedyr, er pygmé flodhest ikke så liten som navnet tilsier. Det er imidlertid betydelig mindre enn den vanlige flodhesten som den er i slekt, står 2,5 meter (75 cm) høye og veier rundt 600 pounds (275 kilo). Til tross for sin lille størrelse, kan det være svært aggressiv, mye som sin større slektning, når regjerende yngel og territorium, eller når den føler seg truet. De store, brosme lignende tenner og kraftige kjever kan påføre en rekke alvorlige skader, inkludert punkteringer, stanger, og klemskader. Hendelser av denne typen som involverer mennesker er svært sjelden i naturen, som pygmé flodhest unngår menneskelig kontakt så mye som mulig.

Vanligvis kommer sammen bare for å rase, tenderer pygmé flodhest å være en enslig skapning. Kvinner er i stand til å bære en kalv hvert annet år, med barnet igjen med moren for rundt to år. Hanner spiller ingen rolle i oppdragelse kalven, forlater alle foreldreansvaret til den kvinnelige. Selv om disse muskuløse dyr er dyktig svømmere, de tilbringer mesteparten av sin tid i den tette vegetasjonen i skogbunnen. Ifølge Smithsonian National Zoological Park, kan pygmé flodhest leve opp til 50 år i fangenskap. Flertallet av informasjon rundt dette dyret kommer fra fangenskap prøver fordi deres hemmelighetsfull natur og potensielt aggressiv atferd gjør feltstudier i den naturlige habitat praktisk talt umulig.

Befolkningen i pygmé flodhest fortsetter å synke etter hvert som tiden går, spørre forskning på den totale mengden fortsatt i live i naturen. En undersøkelse gjennomført i 1993 anslått en total vill befolkning på bare 2000-3000 individer, overlevende bare i isolerte lommer over fire vestafrikanske land. Til tross for dette urovekkende undersøkelse, ble de ikke plassert på IUCNs rødliste som truet til 2006. IUCN sier at den ville bestanden fortsetter å synke i et urovekkende tempo på grunn av sivile konflikter, tap av habitat og krypskyting, samt ørkesløshet rettsvern og bønder skyting skapninger i et forsøk på å redusere skade på avlingen.

Mange dyreparker, dyrereservater og naturparker over hele verden deltar i en pygmé flodhest avlsprogram. Dette programmet har som mål å hindre utryddelse av pygmé flodhest og har langsiktige mål om å gjeninnføre fangenskap avlet prøver i egnet habitat, først og fremst i områder hvor de har blitt lokalt utryddet. Ved å fortsette dette programmet og naturalise captive-avlet grupper i naturen over tid, er det å håpe at den ville bestanden vil øke til bærekraftige nivåer og truede arter status kan senkes.

  • En pygmé flodhest er mindre enn den vanlige flodhesten.

Hva er en pygmé Chameleon?

August 23 by Eliza

En pygmé kameleon er en liten øgle innfødt til tropiske skoger og savanner i Afrika. Oppkalt etter sin lille størrelse, voksen pygmé kameleon gjennomsnitt 3 til 4 inches (7,6 til 10 cm) i lengde. Fargen spenner fra hvitt til fargen på falne blader, og omfatter ulike nyanser av grønt, brunt, gull og oransje. Det finnes flere forskjellige arter, inkludert skjeggete, Thielâ € ™ s, kenyanske og pitless pygmé kameleoner. Noen andre arter er rosetten-nosed, Montane, horned, og spektral pygmé kameleoner.

Alle pygmé kameleoner har muligheten til å endre sin farge å blande inn med sine omgivelser. De gjør en summende lyd når de er stresset, en egenskap som kan ha blitt utviklet for å skremme rovdyr. Disse små krypdyr tilbringer mesteparten av tiden sin på bakken, sårbare for å bli byttet, slik at deres evne til å skifte farge er vanligvis deres eneste beskyttelse.

Noen pygmé kameleoner vise andre kvaliteter som er unike for deres art. For eksempel har pitless dverg kameleon samme brun farge som et dødt blad, med mørke linjer som likner årer. Denne arten er litt større enn andre pygmé kameleoner, med en lengde på modenhet mellom 5 og 7 inches (12,7 og 18 cm).

Den skjeggete pygmé kameleon er oppkalt etter de opphøyde skalaer plassert under sin munn. Denne arten ISNA € ™ t like fargerik som noen andre kameleoner, tilbringer mesteparten av sin tid sports ulike nyanser av brunt når ikke endrer farge for kamuflasje. Det kan til og med slå sammen sin kroppsfasong litt og danne en mørk stripe på ryggen for å lure rovdyr til å se det som et blad.

Kvinnelige pygmé kameleoner er generelt større enn hannene, med bredere, mer avrundede organer og kortere haler. De formerer seg seksuelt, og deretter flere uker etter befruktning grave et hull og legge sine egg. Hver hunn kan reprodusere omtrent fire ganger i året, legger 5:56 egg i hver clutch.

En pygmé chameleonâ € ™ s diett består av levende byttedyr som mealworms, fruktfluer og små sirisser. De fanger sine byttedyr med lange, klebrige tunger. Den hendige størrelsen gjør dem attraktive kjæledyr for personer som har begrenset plass eller et begrenset budsjett siden de dona € ™ t krever så mye plass som de fleste andre øgler. Pygmé kameleon er delikat på grunn av sin lille størrelse og må håndteres forsiktig for å unngå skade. Kenyanske pygmé og skjeggete pygmé kameleoner er de oftest funnet i dyrebutikker, men noen andre arter er tidvis også tilgjengelig.

  • Pygmé kameleoner spiser frukt fluer.
  • Crickets er ofte en del av en pygmé kameleon kosthold.

Hva er en pygmé Hog?

September 7 by Eliza

Pygmé hog er en kritisk truede arter av vill gris som en gang var utbredt over hele Sørøst-Asia. Som i 2008, ble rundt 150 pygmé hogs kjent for å eksistere i en befolkning begrenset til Assam, India, og flere bevaring parker. Radikale bevaringstiltak har blitt satt på plass for å beskytte disse unike dyrene; de tiltrukket seg en stor offentlig oppmerksomhet tidlig i 2008 da flere pygmé griser ble sluppet ut i naturen for å styrke den ville bestanden.

Disse dyrene er formelt kjent under tilnavnet Porcula salvania. Pygmé hog er den eneste gjenlevende representant for Porcula slekten, noe som gjør det til et spesielt unikt dyr. Med tapet av dverg svin, vil en hel evolusjonær gren av piggen familien gå tapt, noe som mange forskere er enige ville være en uheldig vendingen. Pygmé hog er også den minste kjente gris i verden, med en vekt på rundt 10 pounds (litt over åtte kilo).

Voksen pygmé hogs har mørk brun til svart hud, kledde av et lag med mørk pels. Hodene er utpreget konisk, med en kam av hår på toppen av hodet og nakken. Yngre griser er merket med striper som falmer med alder; som en generell regel, pygmé hog bor rundt åtte år, kjønnsmodning på to til tre år.

Disse dyrene er altetende, spise et bredt utvalg av knoller, planter, insekter og små dyr. Deres en gang bredt spekter har primært vært begrenset gjennom menneskelig aktivitet. Folk legger press på grisene ved å jakte dem, ødelegge deres habitat, og ale opp dyr som konkurrerer om ressurser med pygmé hog. Pygmé hog lodd i livet har også blitt truet av sivil og sosial uro, som gjør det vanskelig å holde et øye med befolkningen av dyrene.

Faktisk, folk en gang trodde at pygmé hog var utdødd i vill tilstand. Gjennom innsatsen til Durrell Wildlife Trust i samarbeid med lokale naturvernorganisasjoner, ble imidlertid en liten befolkning oppdaget i Nord-India. I 1995 ble flere personer tatt for et avlsprogram, i håp om å redde arten før den forsvant helt.

Som med andre kritisk truede arter, er handel i pygmé hogs sterkt begrenset; bevaring parker kan bare heve dem ved godkjenning, med slike parker typisk handel dyr jevne mellomrom for å opprettholde genetisk mangfold. Det er også ulovlig å jakte pygmé hog.

Hva er en pygmé jerboa?

March 19 by Eliza

En pygmé jerboa er en liten ørken gnager, funnet i Pakistan og Afghanistan. De har små hoder og kropper, med store øyne, bakbeina og halen. Disse dyrene kan hoppe utrolige avstander på ni fot (2,74 m), med sine store bakbeina, for å unngå rovdyr. Populariteten til denne truede arter utløst etter videoene ble sluppet på internett. Siden da har folk prøvd å få jerboas som kjæledyr, men de er ulovlig i USA

Thess bedårende gnagere er medlemmer av Hoppemusfamilien familien. Ansiktene deres minner om en rotte eller en kanin, toppet av små buede ører. De har små, kiwi formede organer som hviler på toppen av to store bakbena. Pygmé jerboas har også to underarmer som ikke brukes til å gå, men det meste brukt til å spise og grooming. Disse svært søte gnagerne har myk, silkeaktig pels på kroppen sin, og svært karakteristiske lange, tufted haler å legge til sin sjarm.

Pygmé jerboas har utviklet sine store bakbena, for å tilpasse seg de barske ørkenmiljøer de hagl fra. Deres primære transportmiddel er folksomt, og til tross for sin lille størrelse, kan de hoppe store avstander opp til ni meter. Dette har hjulpet dem unnslippe rovdyr, og overleve lange ørken reiser for å finne mat. De er ikke relatert, men deler mange av de samme evolusjonære trekk med kenguru rotter i Nord-Amerika, og hopper mus av Australia, som hver av disse artene overleve i lignende tøffe ørkenmiljøer.

På grunn av sin lille størrelse, har den pygmé jerboa ganske mange naturlige predatorer. På toppen av listen, er ugler. De er begge nattdyr, så de er begge ute på jakt etter mat på samme tid. Ugler er fantastiske rovdyr, og kan slå ned, nesten uten en lyd, og ta en jerboa størrelse snack. Pygmé jerboas har utviklet seg utrolig hørsel, bare på grunn av dette.

Disse små gnagere fått stor popularitet etter videoer av dem ble sluppet på internett. For første gang, resten av verden var i stand til å se den bedårende pygmé jerboa, som finnes over vestlige Pakistan.

Mange mennesker synes å umiddelbart forelsket i denne ørkenen arter og ønsker å legge dem til deres eksotiske kjæledyr samling. Det er ulovlig i USA for å bringe en vill pygmé jerboa fra Pakistan eller Afghanistan, som de er en truet art. Dette har ikke stoppet noen oppdrettere fra å dukke opp i USA og selge dem ulovlig. Noen mennesker tror at domesticating jerboas ville faktisk hjelpe dem å overleve.

  • Ugler er den primære predator av pygmé jerboa.
  • Pygmé jerboa lever i tøffe ørkenmiljøer.

Pygmé klapperslange, Sistrurus miliarius, er en tykk-bodied, liten klapperslange ofte kalles en pygmé rattler eller bakke rattler. Med voksen slange i snitt 13-30 inches (35,5 til 76 cm) i lengde, har denne pitviper en liten rangle som sjelden hørt og, hvis det er hørt, det ofte er beskrevet som høres ut som den summende av et insekt. Den giftigste slange er endemisk til det sørlige USA, hvor det er på folkemunne omtalt som en "buzzworm."

I motsetning til større klapperslanger, har pygmé klapperslange ni store skjell på toppen av sin trekantet hode. Slangens farge kan være rød, grå, brun, lavendel eller oransje, og det inkluderer en rad av mørke rygg flekker med en oransje til rød rygg stripe. Undersiden av slange er hvit med store mørke flekker. Juvenile pygmé klapperslange har en gul hale som den bruker til å lokke byttedyr og det mørkner som slangen modnes. Slangens rasle streng er ofte seks til åtte segmenter, og i mer enn halvparten av slanger, er det bare tre segmenter.

Pygmé klapperslange er reclusive av natur og er oftest funnet skjult i blad søppel. Slangene noen ganger er trelevende og har blitt observert så høyt som 10 fot (3 m) i trær. Fra disse stedene, slangene bakholdsangrep øgler, frosker, slanger, små pattedyr og insekter. Pygmé klapperslange injiserer sitt bytte med gift og deretter slipper det. Slangen sporer deretter byttet ved å lukte etter at den er død.

Den kvinnelige pygmé klapperslange føder tre til 11 levende unger på sensommeren til tidlig høst. Frieri og parring mellom sensommeren og midt på vinteren. Hanner engasjere seg i kamp ritualer med den seirende mannlige vinne retten til å pare seg med hunnen. Kopulasjon kan vare i flere timer, og parret paret ofte vil forbli sammen i flere dager, med en slange kveilet på toppen av den andre. Den kvinnelige slange lagrer hannens sperm til midten av våren, når det befrukter eggene.

De tre pygmé klapperslange underarter er Carolina pygmé, Sistrurus miliarius streckeri; den mørke pygmé, Sistrurus miliarius barbouri; og den vestlige pygme, Sistrurus miliarius streckeri. Pygmé klapperslange er funnet i en rekke miljøer, inkludert skogkledd, elvebreddebufferen, kyst og myr habitater. Pygmé er giftige, men det har vært noen kjente tilfeller der et bitt fra slangen har vært dødelig for et menneske. Pygmé rattler er beskyttet på noen steder, blant annet North Carolina og Tennessee.

Hva er pygmé geiter?

October 22 by Eliza

Pygmé geiter er en domestisert rase av geit som er mindre av vekst enn andre geiteraser. De har en adaptiv lynne som gjør dem egnet for forskjellige miljøer og formål. Mens pygmé geiter kan brukes som en kilde for melk og kjøtt, få eiere bruke dem for dette formål.

Disse miniatyr geiter ble opprinnelig oppdaget i en region av Vest-Afrika referert til som Kamerun-dalen. De ble omtalt som Kamerun dverg geiter eller afrikanske pygmeer av engelsk høyttalerne i Europa. Sverige og Tyskland var de første europeiske landene å eksportere geitene, som var enn kjøpt av oppdrettere som er lagt dyrene i dyreparker og klassifisert dem som eksotisk. Senere geitene ble sendt til England fra der de ble sendt til USA og Canada, og solgt til dyreparker og medisinske forskningsmiljøer. Den første dokumenterte forsendelsen til USA ble mottatt av Rhue familie i California og Catskill Game Farm i New York.

Kvinnelige pygmé geiter er referert til som gjør det, mens hannene er kalt dollar. De varierer i høyde 15-23 inches (40-55 cm). Det betyr kan veie 50-75 pounds (23-34 kg), og bucks vanligvis veier mellom 60 og 86 pounds (27-39 kg).

Den gjennomsnittlige levetiden for pygmé geiter er mellom 10 og 15 år. Kvinner er i stand til å reprodusere innen to måneder etter fødselen, men de fleste oppdrettere vil vente til doe er minst 12 til 18 måneder gammel. Pygmé geiter vil reprodusere ut av normal sesong og generelt produsere to barn i drektighetsperioder som spenner 21-22 uker.

Begge kjønn har horn, selv om en doe vanligvis har rette horn og pengene har en buet eller spiral par. Tyder på at den buede dannelsen av hornene på hannene er den opprinnelige form. Hår er vanligvis kort og glatt, men det kan variere mellom korte og mellom lenge årstider, klima og geografi endring. Ulike nyanser av hårfarge eksisterer, fra hvit til lys brunt og rødt samt grått, sølv og svart, ofte med frostet tips. Hunnen vanligvis ikke har en skjegget, selv om det er mulig. Hannene kan utvikle et skjegg og manke som er både lang og full.

Som andre geiteraser, pygmé geiter er svært tilpasningsdyktige dyr, og kan enkelt justere til forskjellige geografiske områder og klima. Mat og ernæring kravene er ganske grunnleggende, som geiter er lett å mate, krever bare greener, korn og ferskvann. På grunn av sin lille størrelse og enkel måte å gå, er pygmé geiter ofte brukt utelukkende som kjæledyr i mange innstillinger, inkludert landlig, suburban og urban med ingen hensikt av eieren eller oppdretter å kjøpe melk eller kjøtt.

De fleste elefanter kan overleve i en rekke forskjellige habitater, så lenge forholdene ligger til rette. For å opprettholde disse store dyrene, bør imidlertid en elefant habitat inneholde tilstrekkelige mengder av mat og vann. Afrikanske elefanter kan vanligvis finnes i gressletter, skog, regnskog, og selv ørkener, og asiatiske elefanter er stort sett funnet i regnskogene. Både afrikanske og asiatiske elefanter også migrere hvert år for å finne mat og vann. Mange naturlige elefant habitater blir stadig mer knappe, på grunn av menneskelige inngrep.

Elefanter er de største landdyr på jorden. To hoved elefant arter finnes i dag: African elefanter og asiatiske elefanter. Vanligvis kan omtrent alle typer av habitat bli omgjort til en elefant habitat.

En elefant naturlige omgivelser må være litt varm. De fleste voksne elefanter vil vanligvis spiser et par hundre pounds (140 kilo) av mat hver dag, og de trenger også store mengder vann. Sammen med drikkevann, elefanter også bruke den til å rense seg selv og regulere sin temperatur. Av denne grunn må en elefant habitat har store mengder mat og vann.

Den afrikanske elefanten kan finnes i en rekke forskjellige habitater på det afrikanske kontinentet. En elefant habitat, for eksempel, kan være en gressletta, skog, eller ørkenen. De kan ofte bli funnet fôring på busker og trær i disse områdene. Når de samles rundt bassenger med vann, kan de bli sett drikker, samt sprøyting seg selv og hverandre.

En asiatisk elefant habitat er vanligvis litt mer konstant. Disse typer elefanter vanligvis lever i tette tropiske skoger på kontinentet i Asia. Disse skogene gi tilstrekkelig mat og vann for disse store dyrene. Den grå fargen på disse elefantene 'hud er også meget godt kamuflert i skyggen levert av skogen kalesjen.

Elefanter vanligvis reise store avstander på jakt etter mat og vann. I løpet av de tørre månedene av året, vil afrikanske elefanter som vanligvis bor tørre gressletter og ørkener reise til våtere habitater, som skoger. Store grupper av elefanter er vanligvis ledet av en alpha male i løpet av disse reisene.

På grunn av sin størrelse, de fleste elefanter har svært få naturlige predatorer, foruten mennesker. Elefanter blir ofte drept bare for sine støttenner, som er laget av edelt elfenben. Mennesker har også begynte å bygge byer og høste naturressurser fra gang-avsidesliggende områder av Afrika og Asia. Denne menneskelige inngrep har ødelagt store deler av naturlige elefant habitater.

  • Elefanter kan leve i en rekke steder, så lenge det er mat og vann i nærheten.
  • En elefant.

Hva er pygmé Forest?

June 25 by Eliza

En pygmé skogen er en skog som er preget av hemmet vekst, vanligvis på grunn av rådende grunnforhold, i en slags naturlig bonsai. Northern California vertene en omfattende skjærer pygmé skogen, og en av de eneste pygmé skogene i verden. Mange dverg versjoner av planter og trær kan bli funnet voksende i pygmé skogen, sammen med noen unike arter som har tilpasset seg den pygmé skogen habitat. Fordi pygmé skogen er et unikt økosystem, ville mange biologer liker å se det bevart for fremtidig forståelse og studier.

Pygmé skog av Nord-California er en av de mest omfattende studert eksempler på dette økosystemet. Den ble dannet over tusenvis av år, som heving og skiftende havnivå skapt en serie av terrasser skåret i landet. Hver terrasser er ekstremt stor og flat, og hver vert en helt annen økosystem, avhengig av hvor gammel den er. Noen biologer referere til disse terrasser som "økologisk trapp", som turgåere og forskere kan gå gjennom flere helt ulike miljøer i løpet av flere timer.

Jordsmonnet av pygmé skogen er ekstremt surt og lite næringsstoffer. I tillegg er det meget tynt, dekker et meget solid lag av stein og jord kjent som hardpan. Jordsmonnet er ofte høy i jern, så det ser ofte rødlig, mens i andre tilfeller pygmé jord er hvit og kalkholdig. Planter allerede kjemper for å overleve i den pygmé skog miljø fordi de ikke kan oppsøke tilstrekkelig ernæring, og hardpan hindrer dyp forankring. Som et resultat av trær og planter blir hemmet, sjelden vokse høyere enn et barn.

Ved første øyekast kan det pygmé skogen ser ut som skrubb, siden noen av plantene ser så knudrete og slankere, men nærmere undersøkelse avslører at mange pygmé skogplanter og trær er faktisk hundrevis av år gamle, som viser en vilje til å leve, selv under vanskelige forhold. I regioner hvor jordsmonnet inneholder mer ernæringsmessig verdi, kan plantene vokse seg større, i hvilket tilfelle skogen er klassifisert som "overgangsdverg," henviser til det faktum at det danner en grense mellom dverg og mer konvensjonelle skoger.

Flere sjeldne arter av planter, lav og moser kan bli funnet i pygmé skogen. Mange av disse artene er svært delikat, til tross for deres evne til å trives i de tøffe forholdene i pygmé. Når pygmé skogen habitat er truet av høy fot trafikk, noen av disse artene trekke seg tilbake til dypere områder av skogen, eller forsvinne helt. I mange parker, er besøkende oppfordres til å holde seg på nøye merkede stier, slik at de ikke forstyrrer pygmé økosystem, og folk bør aldri høste ting fra pygmé skogen, da dette kan forstyrre den naturlige balansen i dette unike stedet.

  • Sjeldne planter kan bli funnet i en pygmé skogen.
  • Nord-California er hjem til en av de eneste pygmé skoger.

Hva er en elefant Apple?

March 2 by Eliza

Elefanten eple, eller tre eple, er en tropisk syrlig frukt hjemme i Sørøst-Asia. Frukten er spist i både modne og umodne stadier, og det er vanlig i chutneys og andre syltede retter. Frukten kommer inn i sesongen i høst måneder, avhengig av regionen, med forfall i oktober og november i Malaya og en lengre innhøstingsperioden, oktober til mars, i India. Elefanten eple er en ervervet smak: i tillegg til å være veldig melete, den har en lukt som noen forbrukere finne støtende.

Elefanten epletre vokser opp til 25 fot (7,5 meter) høye, i tropiske og subtropiske strøk, og det kan også bli funnet på relativt høye høyder. Det er et tett tre som foretrekker full sol eller svært lys skygge og har mørkegrønne, tann, læraktige blader. Elefanten epletre har en kjerne av et par avdelinger som når opp og lange hengende greiner tilbake til jorden. Barken er skjellete og spined. Blomstene på treet er hvite til svakt rød i fargen og har en særegen lukt som mange synes er veldig hyggelig.

Frukten av elefanten epletre er vedlagt i en vanskelig pille, som må være sprakk å få på frukten. Dette kan gjøres ved å kaste frukt på et hardt underlag eller ved å bruke en hammer for å knekke skrelle åpen. Elefanten eple selv er brun og melete, med snerpende og resinous notater. Den har også en sterk lukt, sammen med mange små frø.

Mens elefanten epletre var opprinnelig tenkt som en kilde til mat for de fattige, de siste årene og mer mekaniserte slakte teknikker har popularisert det i Sørøst-Asia. Den knudret, misdannede frukt er fortsatt relativt ukjent i USA, som mange asiatiske frukter. Veden av elefanten eple er veldig vanskelig og verdsatt for byggapplikasjoner hvor holdbart trevirke er nødvendig. Under regntiden, utstråler treet en tyggis som brukes i enkelte deler av verden for å erstatte gummi arabicum, og det vises i akvarell, blekk, lakk og andre applikasjoner hvor gummiarabikum kanskje normalt brukes. Produkter av elefanten epletreet er også brukt i noen tradisjonell indisk medisin, og planten sies å være beroligende for fordøyelsen.

Skulle du oppleve elefant epler tilgjengelig for kjøp, se etter frukt fortsatt i sin ytre skall. Rist den forsiktig for å se om den frukten har løsnet fra sidene av skall, noe som vil indikere at frukten er moden. Når man åpner frukt, bør massen være en rik brun farge. Elefant eple er også tilgjengelig hermetisert, selv om det er ofte ikke helt moden i så fall.

Hva er elefantører?

March 10 by Eliza

Det beskrivende navnet gitt til denne tropisk plante sier alt. Bladene av elefantører er formet som ørene på en elefant, og gartnere nyte dem for deres store, iøynefallende løvverk. I mange varianter, kan bladene vokser opp til 3 meter lang (0,91 meter) og to meter bred (0,6 meter). De kan lett bli det sentrale punktet i enhver hage, border eller bane. Deres størrelse og form kan selv trekke øyet til en tidligere ignorert hjørne av hagen.

Elefant ører høre til flere plantefamilier, inkludert Caladium, colocasia og Alocasia. Mer vanlig er colocasia referert til som taro, og Caladium kalles engel vinger. Mer enn 200 varianter finnes, noen med spraglete blader, som Nancyâ € ™ s Revenge, og noen med ruffled blader, som treffende navnet Ruffles og Svart Ruffles. En type barn vil elske er Mikke Mus, som har store blader formet som en silhuett av den berømte mus. Caladiums kommer også i rosa, hvite og røde varianter.

Vane med elefantører er å sende opp et enkelt blad per stilk, med stilkene vokser tett sammen i klumper. Under optimale forhold noen varianter, for eksempel svart-blader Black Magic, kan produsere en klump av løvverk opp til 6 meter høye (1,83 meter) og like bred. I hjem tropene, kan elefantører vokse enda større. En variasjon, Colocasia Gigantea, har vært kjent for å nå 10 fot (3,05 meter) høye.

I områder med varme somre, for eksempel de amerikanske sørstatene, kan elefantører brenne i full sol, og vil gjøre det bedre med litt skygge på ettermiddagen. I kjøligere områder med mindre intens varme, kan full sol være akkurat hva de trenger for å trives. Uansett hvor de er plantet, vil elefantører gi sitt beste og største show hvis gitt mye vann og gjødsel.

I et varmt klima, vil elefantører tilbake år etter år. I kaldere klima, stengelknoller, som noen feilaktig refererer til som knoller eller løker, må graves opp før en hard frost og holdt gjennom vinteren i et skjermet sted. Hvis igjen i bakken, vil de dø i løpet av en kald vinter.

  • Elefantører er også kjent som taro, som er en stift mat i Hawaii.
  • Stilkene og bladene av en elefant øre plante kan kokes og spises.

Hva er en elefant Bush?

October 16 by Eliza

Elefanten bush er en busk-aktig saftig plante som vokser i en rekke størrelser, avhengig av omgivelsene. Det er også kjent som elefant mat, elefant plante, Spekboom, og under sitt vitenskapelige navn Portulacaria Afra. Planten vokser i naturen i Afrika, hvor det fungerer som en matkilde for elefanter. Det er også ofte dyrket som en innendørs potteplante og kan brukes i den japanske kunsten bonsai.

I vill tilstand der den har plass til å vokse, elefanten bush ofte vokser til en høyde på 12 fot (4 m) eller mer, og sprer seg ut over et stort område. Når den blir dyrket som en potteplante, er det vanligvis mye mindre siden det bare vil nå en størrelse som dens omgivelser kan støtte. Det har en tendens til å vokse til å passe sin container, og det endelige anlegget størrelse kan styres bare ved størrelsen på potten elefanten bush er plantet i.

På mange måter anlegget ligner et lite tre eller busk, med rødbrun stilker som har en treaktig utseende og armen ut i mange retninger. Bladene er glatt og avrundet, med en lubben utseende, som små puter. Bladene har svært høyt vanninnhold, og er plasseringen av fluid lagring for denne saftige anlegget. Bladene er ofte lyse grønn i fargen, og det er en broket elefant busk utvalg som inkorporerer nyanser av rødt og hvitt. Våren små, stjerneformet, blek rosa blomster blomstre.

Elefanten bush er innfødt til Sør-Afrika, hvor det fortsatt finnes i naturen. Bladene bli saftig, beholde fuktigheten selv i tørke. Dette gjør det til et viktig matkilde for mange dyr, inkludert elefanter, noe som bidro gi anlegget sitt vanlige navn.

Elefanter har en gjensidig fordelaktig forhold til elefanten bush. Elefanter kan spise enorme mengder av bladene, stripping plantene av vekst, men bladene vokse tilbake svært raskt. Mens du spiser, elefanter faktisk bistå i å spre elefanten bush. Siden de bare spise bladene, elefanter kaste stilkene, som vil ofte rot og vokse inn i nye planter.

I dyrking, er elefanten bush ofte dyrket som en potteplante, men det kan også overleve i utendørs hager i varmt klima. Det må være plantet i jord som drenerer godt, med en solrik beliggenhet. Det skal vannes ofte nok til å holde jorda fuktig, og tillater å få nesten tørr mellom hver vanning. På grunn av evnen til å vokse til størrelsen på beholderen, gjør det til et utmerket lite vedlikehold bonsai plante, og som et resultat, er ganske populært med bonsai entusiaster.

  • Elefanten bush er innfødt til Sør-Afrika, hvor det fortsatt finnes i naturen.
  • En elefant.

Elefant øre planter, kjent vitenskapelig som Colocasia esculenta eller Caladium esculentum, blir ofte dyrket for sine store blader, som ligner store elefantører. Disse tropiske planter kan nå høyder i overkant av fem fot (152,4 cm) høye. På grunn av denne store størrelse, gjør en elefant øre plante et utmerket samlingspunkt i hagen. Enten dyrkes i containere, blandet enger, eller grenser, elefantører gir en fantastisk tropisk tillegg til landskapet, spesielt når det vokser sammen med sine mindre, fargerike kolleger - de caladiums.

Elefant øre planter er lett å vokse og ganske allsidig. Disse tuberous planter trives i sol eller delvis skygge. De gjør seg spesielt godt i varme, fuktige forhold lik som deres innfødte tropiske miljøer. Knollene bør plantes i løpet av våren i rik, godt drenert, organisk jord. Forutsatt at området har tilstrekkelig drenering, vil elefantører utføre godt i fuktig jord også. Dette gjør dem også ideelle kandidater for dyrking nær kanten av myr eller vann hager.

Når elefant øre planter er i bakken, de krever minimalt med omsorg, annet enn gjødsling og vanning. I tillegg til endring av jord med kompost og annet organisk materiale, elefantører dra nytte av en månedlig økning av nitrogen rik gjødsel. Disse plantene er også stordrikkere og kan ikke tolerere altfor tørre forhold. Derfor må elefant øre planter vannes regelmessig. Faktisk kan planter som er lav på vannet henge ned eller wilt betydelig.

Elefant øret planter krever innendørs lagring i løpet av vinteren i kaldt klima, som de ikke kan tolerere grader. Vanligvis er elefantører gravd opp i høst når plantene har dødd ned. De blir deretter lagret innendørs i et kjølig, mørkt område inntil retur av våren. På denne tiden elefant øre knollene kan plantes etter trusselen om frost hadde gått. Container-vokst elefantører kan rett og slett bli flyttet innendørs eller til et skjermet område utendørs.

I varmere områder, kan elefant øre planter stå i bakken året rundt, selv om vanning bør være begrenset under dvalen. Dette sovende periode er en god tid for å grave plantene opp for divisjon, er imidlertid bør elefantører blir overbefolket eller flere planter ønsket. Rett og slett dele knollene og plante dem andre steder. Noen folk anser elefant øre anlegget skal være invasiv også. Derfor bør dette tas i betraktning når du velger sin plassering i landskapet.

I tillegg til sin ornamental skjønnhet i hagen, er elefantører også verdsatt i mange land for sin knoller, som er spist. Men hvis ikke tilberedes riktig, kan sine røtter forårsake alvorlig magesyke. Sevjen kan også være hudirriterende til noen.

  • Stilkene og knoller fra elefant øre planter brukes i mange asiatiske retter.

Hva er en pygmé berberis?

December 13 by Eliza

Pygmé berberis er en mindre form av japansk eller rød berberis busk. Planten vokser til bare ca 2 fot (0,60 meter) høye, sammenlignet med japansk barberryâ € ™ s mulig maksimal høyde på 8 meter (2,43 meter). Pygmé berberis er verdsatt for det kompakthet og dens langvarige lys rød farge, noe som vil dempe noe hvis det ikke? € ™ t får nok sollys. Sine små gule blomstene er attraktive og produsere en rødlig bær som er attraktiv for dyrelivet, og bladverket tar på seg en oransje skjæret i høst. Dette tornet busk er et godt valg i områder med hjort problemer fordi hjort ikke spiser det, og insekter også blir avskrekket.

Landscapers som pygmé berberis fordi det er robust og kan brukes rundt en stiftelse eller som en lav hekk. Noen gartnere plante mounded busk i nærheten av en fontene eller dam, eller legg den i en mer naturalisert område for en flekk av lys farge. Scarlet løvverk gjør også godt som en kontrast med grønne busker og andre planter i en ramme.

Omsorg for barberries som pygmé berberis busk krever plante dem i jord som drenerer godt, og hvis jorda er litt basisk. En og annen tørr spell vil ikke skade en etablert pygmé berberis, men vanning må gjøres et par ganger i uken frem til en ny plante blir etablert. En gjødsel er ikke nødvendig med unntak av en gang i høst, når busken er nye og fortsatt å bli etablert. En eldre berberis trenger ikke gjødsel applikasjoner. Beskjæring kan sløyfes, men en berberis vil tolerere beskjæring om ønskelig eller nødvendig.

Også kjent som en Pepperidge busk eller berberis, er en berberis busk noen ganger brukt som en beskyttende enhet i hjemmet landskapet på grunn av sin vanskelige stengler. Noen huseiere plante dem under vinduer for å avskrekke inntrengere eller andre fra å titte i vinduet. Plassere en berberis i nærheten av en stiftelse eller et vindu er en akseptert bruk, men huseiere bør sørge for at området får nok lys til å oppmuntre riktig vekst. De skarpe torner gjøre det nødvendig for gartnere å bruke hansker når plante en berberis eller dens kortere slektning, pygmé berberis. Heavy beskjæring bør utføres sent i høst eller tidlig vinter.

Mange typer barberries er tilgjengelig for kjøp, og deres løvverk farger varierer fra lysegrønne nyanser til dyp rubinrød. Gul løvverk, for eksempel, kan bli funnet i Aurea variasjon. Lilla og rosa løvverk er produsert av en rekke kalt Rose Glow. Ruby Carouselâ € ™ s bladverket er en dyp, lys lilla.

Den afrikanske elefanten og den asiatiske elefanten utgjør de forskjellige elefantarter. Det er også noen underarter av afrikanske og asiatiske elefanter. Afrikanske elefanter er delt inn i to underarter, som inkluderer savanne elefanter og skog elefanter. Det er fire underarter av asiatiske elefanter, som inkluderer Borneo pygmé, indisk elefant, Sumatra elefant, og Sri Lanka elefant. Alle typer afrikanske og asiatiske elefanter er nå truet, hovedsakelig fordi deres habitat avtar fort som følge av avskoging.

Generelt, de afrikanske elefantarter har en tendens til å være større enn de asiatiske elefant arter. Noen afrikanske elefanter vokse til å bli så høye som 13 fot (4 m) i høyden. De fleste av de større afrikanske elefanter er savanne elefanter, og de på mindre siden er typisk skog elefanter, som er noen ganger referert til som pygmé elefanter. I tillegg til å være høyere enn asiatiske elefanter, afrikanske elefanter har også større ører og en enkelt kuppelformet hode, mens asiatiske elefanter har en twin-kuppelformet hode med en uttalt innrykk i sentrum. Noen mennesker tror det er mulig å skille mellom afrikanske og asiatiske elefanter ved deres øre form, fordi hver elefant artenes ører er formet som det kontinentet som de kommer fra.

Den største av alle asiatiske elefanter er srilankiske elefanter, og Sumatra underarter er den minste. Fastlandet Asiatiske elefanter er den minste truet av de asiatiske arter, med litt mer enn 20.000 fortsatt roaming sørøst Asia, men de er fortsatt anses truet. Borneo pygmé Asiatiske elefanter er den mest truet, med bare ca 1500 fortsatt lever i naturen. I de fleste av landene i Asia, elefanter er svært viktig for bruk i arbeid, religiøse aktiviteter, og underholdende turister. Afrikanske elefanter er normalt ikke brukes til andre formål bortsett fra reiselivsnæringen, og det er anslått til bare ca 500.000 igjen på hele kontinentet Afrika.

I tillegg til avskoging, elefanter er også i fare på grunn av mennesker jakt dem. Selv om det er ulovlig, mange mennesker fortsatt jakte elefanter for deres elfenben. De fleste elefanter kan leve i opptil 70 år i fangenskap, men deres levetid er vanligvis mye kortere i naturen på grunn av alle de forhold som arbeider mot dem. Historiske bevis viser at det pleide å være en svært stor elefant befolkning består av mange forskjellige arter. Forskere er ikke helt sikker på hva som forårsaket de fleste av disse gamle elefantarter for å forsvinne, men de mistenker at det kan ha vært på grunn av en massiv pest eller klima skiftende.

  • Det er to underarter av afrikanske elefanter og fire underarter av asiatiske elefanter.
  • En afrikansk elefant.
  • Avskoging har forårsaket den utrydningstruet av afrikanske og asiatiske elefanter.

Hva er en flodhest?

June 6 by Eliza

Det finnes to arter av flodhester, semi-akvatiske pattedyr av Hippopotamide familien. Sin greske navn, Hippopotamus amfibiske, betyr elv hest. Flodhester er bundet med nesehorn for stedet som den tredje største levende landpattedyr.

En elv, eller felles, flodhest er innfødt til Sahara delen av Afrika. De forblir i nærliggende innsjøer og elver på dagstid og beiter på land i løpet av kvelden når det er kjøligere. En flodhest kan spise 100 pounds (45,36 kg) av mat på en dag.

De vanligste flodhest arter har en tendens til å forbli i store grupper på 15 eller mer. Kvinner er i større antall enn menn. En hunn kan veie ca ett og et halvt tonn (1360,78 kg), mens hannene kan veie et gjennomsnitt på tre tonn (2721,55 kg). De har tynn grå hud som ligner elefant hud. Det utskiller en rosa olje stoff for å beskytte flodhesten fra solbrenthet og holde huden tørker ut.

En pygmé flodhest er mindre enn de vanlige artene. Det vil bare veie omtrent en fjerdedel av vekten, og halvparten av høyden av de større artene. Deres hud er like tynn, men er mer brun eller svart i fargen. Den pigmy flodhest skiller seg fra elva flodhest av sine tynnere bein og skrånende ryggraden. Selv om pigmy arter er også semi-akvatisk, skiller deres habitat fordi de foretrekker de myrlendte skogområdene i Vest-Afrika.

Flodhester, uavhengig av arten, reprodusere og føde i vann. Kalvene fødes etter en åtte måneders drektighetstid, og også sykepleier under vann. Hunner i flokken dele barnevakt og beskyttelse plikter.

Mann, og en gang kvinnelige, flodhester er aggressive og territorielle. Selv om flodhest vil sinne lett i vannet med flokken, er beite ofte gjort alene. Mens på land, gjør flodhesten ikke opptre så aggressivt.

En flodhest vil åpne sin munn svært bredt for å eksponere sine store tenner. Forskere mener dette er en skremming taktikk flodhest ikke prøve å skremme rivaler eller rovdyr. Når engasjert i en kamp, ​​flodhester ram inn i hverandre med munnen på vidt gap. De kaster vann med sine underkjeven og hodet rumpe hverandre også.

Generelle bestander av begge arter av flodhesten er i fare. De pigmy arter har en betydelig lavere befolkning teller, men begge lider. Disse dyrene blir jaktet for deres kjøtt og deres elfenben tenner.

  • Både mannlige og kvinnelige flodhester er aggressive og territorielle.
  • Nærbilde av flodhest hode og øyne.
  • Flodhester er ansett som den tredje største levende landpattedyr.
  • Den felles flodhest er innfødt til Sahara delen av Afrika.

Hva er en Super Crocodile?

December 6 by Eliza

Den super krokodille er et forhistorisk dyr, som tidligere eksistens på jorden ble først gjort kjent i 1950 da paleontolog Alfred Felix de Lapparent oppdaget eksepsjonelt store tenner og hva som syntes å være fossile beinplater eller rustning, i midten av det 20. århundre. Lapparentâ € ™ s finne i den volds Sahara førte til den konklusjon at en stor krokodille, omtrent ti ganger vekten av de største crocs i dag, en gang streifet jorden (og vann). Den super krokodille fikk det vitenskapelige navnet Sarcosuchus imperator, som kan oversettes som kjøtt krokodille keiser.

Datering antyder at at super krokodille levde ca 110 millioner år siden under kritt perioden, kjent som den siste dinosaur periode. Paleontologene og moderne herpetologists (reptil spesialister) var veldig interessert i å finne en mer komplett skjelett for å få mer informasjon om super krokodille. Det tok lang tid å finne en slik skjelett, og det wasn € ™ t fram til 2001, som Dr. Paul Sereno og et team av paleontologer funnet en delvis komplett skjelett i Sahara-ørkenen i Niger.

Andelene av denne gamle super krokodille er ganske utrolig å vurdere. Forskning på skjelettet tyder super crocs kan ha veid så mye 17,500 pounds eller ca 8 tonn (ca to ganger vekten av en elefant), og målt så mye som 40 fot (12,19 m) i lengde. Lengden av skallen alene er vesentlig imponerende; 6 fot (1,83 m) det var stor nok til å enkelt spise de fleste av oss i en eneste jafs! Total lengde er omtrent lik den for den gjennomsnittlige bussen.

Siden Dr. Serenoa € ™ s oppdagelse, mye har blitt teoretisert om vaner av den super krokodille. Forskning tyder på at primærkilder av maten var sannsynligvis stor fisk, men at den super krokodillen var også fullt i stand til å fange dinosaurer som kom for nær vannet. Basert på krokodille forskning i dag, paleontologene tror super krokodille trolig oppførte seg på samme måte som moderne crocs gjøre når det kom til å møte byttedyr delvis på land. De ville skjule kroppen sin for det meste i vann, og deretter raskt komme ut av vannet for å snappe og hente uforsiktige dinosaurer på waterâ € ™ s kanten.

Fra hva forskere har sanket, super krokodiller didnâ € ™ t nedbemanne i todayâ € ™ s krokodiller. I stedet artene ble utryddet på ca slutten av kritt perioden. Mindre krokodiller synes å ha overlevd denne masseutryddelse og er forfedrene til todayâ € ™ s crocs.

Thereâ € ™ s fortsatt mye gjetting involvert i vitenskapen om den super krokodille, siden Serenoa € ™ s team bare avdekket 50% av et skjelett. Dessuten graver i Sahara er fysisk utfordrende på grunn av de ekstreme temperaturer. Hvis det er flere skjelettrester av super crocs, kan de være svært vanskelig å finne. Ennå å finne et komplett skjelett, spesielt i et annet område av verden, kunne gi oss mer informasjon om livet til disse gamle og fryktinngytende reptiler.

  • En delvis skjelett av en super krokodille ble funnet i Sahara-ørkenen i Niger.

Elefant er et syndrom som oftest forårsakes av en hindring av lymfekar, noe som resulterer i ekstrem svelling av huden og vev, typisk i den nedre stammen og legemet. Det påvirker først og fremst bena og kjønnsorganer, noe som resulterer i posete, fortykket og sårdannelse hud, sammen med feber og frysninger. Denne tilstanden kan være svært smertefullt og ubehagelig, og det reduserer suffererâ € ™ s evne til å leve et normalt liv. En alvorlig komplikasjon kan bli hindret blodårer, som begrenser blodtilførselen og forårsake at huden blir infisert og angrepet av koldbrann.

Det er to hovedformer for elefantsyke, og den har flere relaterte lidelser:

Elefantiasis er den vanligste formen, og det er forårsaket av en parasittsykdom som følge av et bitt fra en infisert mygg. Denne formen er forårsaket oftest av Wuchereria bancrofti parasitt, men også kan være forårsaket av Brugia malayi og Brugia timori. Disse parasittene er alle nematoder, eller rundormer, som lever i lymfekar, noe som resulterer i deres manglende evne til å drenere de berørte ekstremiteter.

Det er ikke definitivt kjent om parasitten i seg selv er den eneste grunnen for svellingen, eller hvis det faktum at immunsystemet arbeider for å bekjempe parasittiske infeksjoner bidrar til den. Elefantiasis påvirker mennesker hovedsakelig i tropene og er konsentrert i Afrika. Det er anslått at 120 millioner mennesker fordelt på 80 land er berørt av denne formen for elefantsyke, og om lag en tredjedel av disse lider alvorlige tilfeller av sykdommen.

Nonfilarial elefantsyke er ikke-parasittiske. Denne typen er mer vanlig å Africaâ € ™ s sentrale fjellene, og det er forårsaket av gjentatt kontakt med vulkansk aske i området. Den primært barføtt befolkningen absorberer kjemikalier fra jord til sine føtter, og disse kjemikaliene reise til lymfekar og irritere og blokkere dem.

Arvelig lymfødem er et beslektet genetisk lidelse som, enten ved en underutvikling av lymfeårer eller andre faktorer, fører til en opphopning av væske i de berørte ekstremiteter.

Behandling for elefant avhenger av typen av lidelsen personen er plaget med. Elefantiasis blir behandlet med antiparasitt medisiner, selv om nyere studier av bruk av antibiotika doxycycline lovende. Medisiner skal tas tidlig etter primær infeksjon, men de kan ha giftige bivirkninger. Problemet med effektiv behandling er at det er vanskelig å diagnostisere denne tilstanden tidlig nok.

Medisinske fagfolk har funnet ut at forsiktig, daglig rengjøring av de berørte områdene bidrar til å hindre sekundære hudinfeksjoner som kan være forbundet med elefantsyke. Kirurgiske behandlinger er vanligvis bare effektive når hevelsen påvirker pungen, men ikke på lemmer. Dessverre er det ingen vaksine tilgjengelig på dette tidspunktet.

  • Elefantsyke er en tilstand som er manifestert som overdreven utvidelse av spesifikke områder av kroppen, først og fremst bena, på grunn av lymfesystemet obstruksjon som resulterer i en opphopning av lymfe.
  • Feber og frysninger kan være blant de symptomer på elefantsyke.
  • Mygg ofte føre elefant som resulterer i overdreven utvidelse av spesifikke områder av kroppen, slik som bena.

Hva er en Dvergsilkeape?

April 24 by Eliza

En Dvergsilkeape er en liten primat som lever i visse deler av Sør-Amerika. Den har en karakteristisk svart ringmerket hale og kan leve i ca 10 år i vill og opp til 20 i fangenskap. Pygmé silkeaper finnes vanligvis i grupper på opp til seks, som består av en voksen par og flere kull. Dietten av en Dvergsilkeape består i hovedsak av tre saft, selv om det også spiser andre dyr og frukt. Predators av Dvergsilkeape inkluderer slanger og rovfugler.

Pygmé silkeaper er svært små apekatter og sjelden vokse til lengre enn seks inches (15,2 cm). Dette gjør dem til en av de minste primater i verden, og den minste av alle silkeaper. Til tross for apekatt minimale størrelsen, kan det leve i over et tiår i naturen. De fleste eksemplarer av pygmé silkeaper veier mindre enn 7 gram (190 g), med mange betydelig lettere. Fysisk er en Dvergsilkeape gjenkjennelig med sin gåte-ringet hale samt et lag med pels som er en annen farge på tuppen til roten.

Den Dvergsilkeape kan finnes i flere søramerikanske land, inkludert Brasil, Peru, og Ecuador. Arten har mange lokale kallenavn inkludert den "lille løve" og "lomme ape." De små aper lever i områder av skog nær elver, spesielt områder som regelmessig flom. Noen ganger silkeaper kan finnes i områder av bambus. Så mye av Dvergsilkeape naturlige habitat er truet av mennesker, er dyret oppført som sårbar.

I vill, pygmé silkeaper lever i grupper bestående av et par voksne og ungene sine. En voksen Dvergsilkeape ser typisk for ca to fødsels sykluser etter sin unge. Noen ganger kan en gruppe kan omfatte mer enn bare en enkelt mann, selv om man alltid vil være den dominerende medlem. Som de fleste primater, er en Dvergsilkeape et sosialt dyr, noe som er grunnen til at det er uvanlig å finne ensomme.

Denne ape variant lever hovedsakelig av saft og annen treet tannkjøtt. Silkeaper lage hull i trær for å få på saft, som også skaper en daglig kilde til mat når sevjen blir oppfylt. De er også kjent, men for å mate den andre dyr som reptiler og insekter. En typisk kosthold inneholder ofte visse typer frukt. Mens jakt etter mat, pygmé silkeaper må være på vakt mot rovdyr som boa constrictor, Harpy ørn, og pytonslanger.

Sierra Leone er et lite land på sørvestkysten av Afrika. Det grenser både Liberia og Guinea, og til tider har vært sterkt påvirket av begge land. Sierra Leone har en befolkning på litt over seks millioner, og er et av de fattigste landene i verden, med en årlig inntekt per innbygger på litt over $ 900 (USD).

Sierra Leone, som de fleste av Afrika, har vært befolket i varierende grad i tusenvis av år. Små riker eksistert i hele dagens landet, styrt av konger eller høvdinger. I det 15. århundre portugiserne oppdaget Sierra Leone, og det ble et viktig knutepunkt for handel for vest. Under den amerikanske uavhengighetskrigen, den britiske tilbudt frihet til noen amerikanske slaver som kjempet på siden av britene. Tusenvis av disse slavene tok tilbudet, og etter krigen ble utskrevet og frigjort. De ble deretter sendt til Sierra Leone, for å etablere en koloni - som de gjorde, i området av det som nå er hovedstaden Freetown.

I 1961 Sierra Leone erklærte uavhengighet fra Storbritannia, snubler fra en demokratisk valgt regjering til en militær regjering ganske raskt. For de neste tiårene regjeringen i landet endret skjemaer mange ganger, fra en parlamentarisk regjering til en republikk til ettpartistat.

På begynnelsen av 1990-tallet en grusom borgerkrig brøt ut i Sierra Leone, som ville rase for litt over et tiår. I løpet av denne tiden, var mange tusen mennesker drept, voldtatt og torturert. Landet falt i en dyp fattigdom, der det har aldri virkelig restituert. Nabo Liberia, under president Charles Taylor, støttet opprørerne i et forsøk på å få kontroll over Sierra Leone lukrative diamantgruver. Inntektene fra diamantsalg i sin tur bidro til støtte den pågående borgerkrigen, og skaper en ond sirkel og gir opphav til den nå populære begrepet "Blood Diamond".

Selv om Sierra Leone rangerer fortsatt ydmyk på FNs Human Development Index (HDI), er forholdene bedre. Økonomisk utvikling fra vest stiger som stabiliteten i den nye regjeringen blir mer sikker og utbredt korrupsjon er adressert. Foreløpig er Sierra Leone ikke en spesielt gunstig turistmål, selv om mer eventyrlystne reisende kan finne det tilbyr unike muligheter for utforskning.

For de som velger å besøke, er Sierra Leone hjem til mange vakre strender, relativt-attraktive surfe, ulike øya skianlegg og historiske festninger og slott. Dyreliv helligdommer kan også bli funnet i hele landet, med et utvalg av dyr, særlig ulike typer sjimpanser, og sjeldne pygmé flodhester.

  • Mange sjimpanser lever i dyreliv helligdommer i hele Sierra Leone.
  • Sierra Leone er kjent for sine lukrative diamantgruver, som har bidratt til å finansiere borgerkrig.
  • Sierra Leone er et land på sørvestkysten av Afrika, og grenser til Liberia og Guinea.

For ca 20 millioner år, mellom 23 og 3 millioner år siden, Sør-Amerika var en øy kontinent, med sine egne unike fauna. Utgangspunktet for denne diversifisering ble arvet fra superkontinentet Gondwana, som besto av Sør-Amerika knyttet til Antarktis (som ble forested på den tiden) og Australia for rundt 150 millioner år. Denne unike Gondwanan fauna inkludert mange pungdyr (nå delt mellom Australia og Sør-Amerika), inkludert kjøttetende pungdyr, strutsefugler (representert i dag av Rhea, emu og struts), et mangfoldig avian fauna og unike planter, inkludert mange cycads (ansett levende fossiler) og familie Proteaceae, med vakre rosa og hvite blomster. Mange av disse er ikke utdødd dyr eller planter, men et stort antall pårørende har dødd ut i løpet av de siste par millioner år.

Fordi det vi anser for å være "typisk pattedyr" utviklet seg i Nord-Amerika og Eurasia, gjorde Sør-Amerika ikke besitter disse før det knyttes opp med Nord-Amerika bare 3 millioner år siden, en hendelse kjent som Great American Interchange. Før det, de endemiske pattedyr av Sør-Amerika besto av pungdyr, xenarthans (beltedyr, maursluker og dovendyr), mange ulike hovdyr (utdødd ordre Notoungulata - "sør hovdyr"), litopterns (Odd lang-nosed pattedyr som spilte denne rollen av mid-nivå lesere, som camelids og hester på andre kontinenter), astrapotheres (også kalt "en krysning mellom en liten elefant og en stor tapir"), og pyrotheres (store, mastadon / tapir-lignende hovdyr). De fleste av disse er utdødde dyr. Hele clade av endemiske søramerikanske hovdyr, den Meridungulata, består av utdødde dyr.

I motsetning til Afrika-Eurasia, som ble dominert av placen pattedyr, og Australia, som ble dominert av pungdyr, Sør-Amerika var en unik evolusjonære slagmark hvor placentals, pungdyr, og noen odde andre ("Terror Birds") konkurrerte med hverandre om herredømmet . Til slutt, de pungdyr og Terror Birds tapte, overveldet av Afro-eurasiske placentals som invaderte under Great American Interchange. Mange av pungdyr som ikke har sluttet seg til rekkene av utdødde dyr er små og lever høyt oppe i Andesfjellene, den lengste fjellkjede på jorda. Noen av de utdødde dyr som levde i Sør-Amerika kategorisert som pungdyr inkluderer Thylacosmilus, en sabel-toothed pungdyr rovdyr, og de ​​borhyaenids, oter / jerv formet pungdyr rovdyr. Opposums var allestedsnærværende og mer tallrike enn i dag.