utrydningstruet innsekter

Når folk snakker om truede hunder, de er vanligvis refererer til truede hunderaser, men dette konseptet er i seg selv problematisk fordi hunderaser er ofte menneskeskapte konstruksjoner. Den utrydningstruet av hunder av en bestemt utseende innebærer ikke et tap av potensialet for hunder som ser på den måten å eksistere på den måten at utryddelse av pandaer ville effektivt utelukke eventuelle fremtidige eksistensen av pandaer. Noen ganger når folk refererer til truede hunder, mener de ikke-domestiserte hunder, som kan inkludere visse hunder som fortsatt lever i naturen, selv om folk vanligvis ikke tenker på andre hunder som ulver og coyoter som hunder, selv om disse artene kan være truet . En andre vanlige måten folk bruker begrepet truede hunder er å referere til hunder som har blitt slått eller på annen måte krever menneskelig inngripen for sikkerhet. Hver av disse forskjellige bruksområder av begrepet omfatter flere forskjellige typer av hunder.

Truede hunderaser er vanligvis tenkt som hunderaser som produserer mindre enn et visst antall valper hvert år. Noen eksempler på truede hunder av denne typen omfatter den tibetanske mastiff, Azawakh, og Mudi raser. Det kan være mer hensiktsmessig å tenke på disse hundene som sjeldne snarere enn truede. Hunderaser er vilkårlige menneskelige konstruksjoner som vanligvis utvikler ut av menneskestyrt avlsarbeid, men det genetiske materialet som kreves for å produsere noen av disse hunderaser fortsatt eksisterer i bestanden av hundene i verden. Siden det er ingen ekte utryddelse for hunderaser, er det ulogisk å tenke på bestemte raser som truet.

Det er mulig å tenke på dyr som australske dingoes og afrikanske villhunder, som ikke er tamme hunder, som truede hunder. Disse unike arter har potensial til å dø ut på en måte som ikke kan reverseres, mye som andre arter. Andre truede hunder i denne gruppen omfatter Ny-Guinea syngehund, som er variabelt klassifisert som en nasjonal hund eller en egen art. Bush hundene ser svært lite som hunder for folk flest, men de er svært sjeldne i tillegg.

Blant truede hunder, kanskje den mest tragiske er de som er truet individuelt og ansikt død eller liv pine i hendene på mennesker. Mange truede hunder blir slått av mennesker, men like mange er rett og slett holdt i forferdelige forhold, syk matet, eller avlet umenneskelig. Når en hund blir omtalt som truet i denne forstand betyr uttrykket at hunden trenger et hjem hvor et menneske med tålmodighet kan angre skaden gjort av andre. Det er mulig å bli involvert med å hjelpe denne type truede hund ved å kontakte en lokal rednings eller humant samfunn.

  • Coyotes er en truet canine.

Hva er en Saharan Cheetah?

April 22 by Eliza

En Sahara gepard, eller Acinonyx jubatus hecki, blir ofte referert til som den nordvest afrikanske gepard. Det er en truet dyreart som ligger for det meste i Algerie og Niger. Mindre og lysere i fargen enn den gjennomsnittlige gepard, lite er kjent om denne animalâ € ™ s sosiale mønstre eller biologi, som de er i stor grad nattdyr og knappe i antall. Det antas at den Sahara gepard deler samme paring vaner som andre arter av gepard. Denne sjeldne feline er kjøttetende, og det er mange faktorer som fører til utryddelse sin.

Utenfor Algerie og Niger, er det antatt at noen få utvalgte av denne arten lever i Mali, Tsjad, og Mauritania. Geparden har en tendens til å bo i de fjellrike områdene i ørkenen, da dette har en tendens til å ha mer tilgang til vann. Til tross for dette, har forskere funnet ut at geparden tendens til å bo i områder hvor byttedyr er tilgjengelig, til tross for vann tilgjengelighet. Sahara gepard synes også å foretrekke områder med svært lite menneskelig aktivitet; hvis de gjør våge nærmere sivilisasjonen, de oppholder seg i områder hvor det er lett tilgang til en flukt.

Dette gepard ser helt annerledes enn mange av de samme artene. I lengde, bare Sahara griper mellom (1,1 meter) 3,5 meter og (1,4 meter) 4,5 meter. Fra skuldrene til bakken, pleier det å bo mellom 25,5 inches (65 centimeter) og 33,5 inches (85 centimeter). Liten og slank, Sahara gepard sjelden når over 143 pounds (65 kilo) i vekt, og vanligvis holder seg nærmere til 88 pounds (40 kilo). Det er også annerledes enn de fleste andre pantere i farger; pelsen er vanligvis en veldig lett krem ​​farge, snarere enn gul eller oransje, selv om den har de vanlige svarte flekker og sorte linjer på tårekanalene.

Forskere anslår at mindre enn 300 Sahara pantere er i eksistens. Dyret holder seg ut av direkte sollys for å bevare energi, så det er svært lite sannsynlig å finne en av disse skapningene ut og om i løpet av dagen. På grunn av sin forkjærlighet for å unngå mennesker, og bare gå ut på kvelden, er en Sahara gepard sighting svært sjeldne. Det er kjent at de har en tendens til å reise alene eller i svært løs, små grupper, selv om sistnevnte er uvanlig.

Som med de fleste pattedyr, vil kvinnelige geparder vanligvis bo med ungene sine for en kort periode. Voksne har en tendens til å bare komme sammen for parring, som kan oppstå under enhver årstid. Som de fleste geparder, tar Sahara mellom 90 og 100 dager for hele svangerskapet. Kull består vanligvis av 3-5 kattunger.

Den primære byttedyr av nordvest afrikanske gepard er antiloper og gaseller, selv om det kan også spise sau, kaniner, eller andre mindre, lett å fange byttedyr. Mens alvorlig tørke antas å være delvis ansvarlig for den utrydningstruet av denne arten, har noen forskere funnet at Sahara gepard har tilpasset for å kunne utlede nødvendig vann fra sin preyâ € ™ s blod. Mangel på byttedyr på grunn av krypskyting, drepe for å beskytte lager, og drapet på geparden for sin pels er også ansvarlig for den svært lave tall. Sahara gepard er på flere lister for truede og kritisk truede arter.

  • Pantere Sahara bor for det meste i Algerie og Niger.
  • Sahara gepard deler samme paring vaner som andre arter av gepard.

Hva er en Kagu?

July 3 by Eliza

Den Kagu er en type fugl som er unik for New Caledonia, en øygruppe i Stillehavet. En hovedsak fly fugl, lever den i skog og busk fylte områder. Det er den eneste fuglen fra Rhynochetidae familien som fortsatt er i eksistens, og det er fortsatt truet til tross for bevaring innsats.

En imponerende crest pryder baksiden av birdâ € ™ s hode, og det har hvite og grå fjær, lange røde ben, og en knall rød nebb. Fuglen avslører en annen interessant funksjon mens dans å tiltrekke seg en make. Med vingene spredt under frieri, fjærene vise svart, hvit, og rust-farget flekker.

Også kjent som Rhynochetos jubatus, har fuglen i full størrelse vinger, men har ikke den riktige muskelstruktur er nødvendig for ekte fly. Det gjør besitte evnen til å gli nær bakken og benytter denne ferdigheten å flykte fra fare. En eksklusiv egenskap av Kagu er dens nesebor kabinetter, noen ganger referert til som nese liktorn, som ikke finnes i noen andre fuglearter.

Den Kagu er et rovdyr og bruker et stort utvalg av små dyr og insekter. Hovedtyngden av sin næring kommer fra elementer funnet i jord og rusk fra skogbunnen, inkludert bugs og et utvalg av snegler, øgler og ormer. Også kjent for å av og til jakte på en mer tradisjonell måte for litt større byttedyr, fuglene utnytte sine relativt store øyne å søke etter bevegelse mens plassert over bakken.

Den Kagu er monogame, som betyr den har et enkelt seksuell partner. Hunnen legger en enslig egg i et reir laget av pinner på eller nær bakken i en grunnleggende måte. Både mannlige og kvinnelige ta del i inkubasjon prosess, med en av foreldrene sitter på egg for en dag av gangen før du bytter. Inkubasjonstiden varer i mer enn en måned.

Kanskje delvis på grunn av sin isolerte tilværelse i New Caledonia og kanskje delvis på grunn av innføring av nye rovdyr, har Kagu blitt en truet art. En annen en faktor i fuglens utrydningstruet er den gradvise nedgangen i den fysiske størrelsen på sitt leveområde, som har blitt redusert over tid ved invasiv natur av menneskelig industri. I tillegg har fuglen blitt jaktet i mange år. I det siste, folk verdsatt fjærene på birdâ € ™ s hode, også kjent som kam, og brukte dem ofte som pynt for hatter.

Det finnes mange forskjellige typer sjødyr på truede arter liste for mange forskjellige grunner. Ofte menneskelig påvirkning som båtulykker, fiske, kystutvikling, og forurensning attributter til høyt antall dødsfall blant disse sjødyr. Av og til, er årsakene til reduksjonen i antall ukjent. Sjøpattedyr som retthval, sjøkuer, og sjøkuer har redusert sterkt i antall, sammen med skilpadder, noen sjøfugler, haier og laks.

Mange sjø dyr dødsfall skyldes menneskelig påvirkning. Menneskelige risikoen er ikke bare poserte fra fiske, jakt og fangst, men også fra båt ulykker. Dette er spesielt vanlig blant grunne svømming dyr som puster luft, for eksempel ulike typer av sjøpattedyr og skilpadder. Forurensning kan også legge til listen over truede sjødyr.

Mange typer havskilpadder er truet. Dette fenomenet ofte resultater fra den faren til dyrenes egg. Turtle Eggene legges på land, som ofte ødelagt av byutvikling nær kysten. Kystbyer og turistområder tendens til å utgjøre en trussel mot mange typer sjødyr.

Hvalene er blant de mest notorisk truede sjødyr. Retthval og grønlandshval i særdeleshet har sett dramatiske reduksjoner i antall og har møtt kritisk utrydningstruet. Antallet nordatlantiske høyre hval har redusert dramatisk ukjente grunner, men det er mistanke om at hvalfangst ikke har forårsaket dette alene. Dette kan være et resultat fra båt kollisjoner, forurensning, eller reproduktive problemer blant dyrene.

Årsaker til nedgangen i antall manater og sjøkuer antas å være fra et høyt antall døds båt kollisjoner. På grunn av den gråaktig farge av disse dyrene, folk i båter har vanskeligheter med å se dem. I tillegg manater og sjøkuer er svært langsom bevegelse, og kan ha problemer med å unnslippe en båt som beveger seg raskt. Et høyt antall prenatal dødsfall har blitt rapportert blant slike dyr, på grunn ukjent for biologer.

Ulike typer sjøfugl er blitt truet, inkludert de brune pelikanen. Denne fuglen, når ofte funnet blant Nord-, Mellom- og Sør-Amerika, har møtt et stort antall dødsfall som følge av egg blir knust under inkubasjon. Egg skall av disse fugler er antatt å ha blitt farlig tynn på grunn av bruk av dichlorodiphenyltrichloroethane (DDT). Siden slutten av det 20. århundre, har mange former for DDT blitt forbudt i USA.

Penguins har også gjort det til listen over truede sjødyr. Som et resultat av overfiske, matforsyning for Humboldt pingvinen, som finnes i Chile og Peru, har avtatt sterkt. Mange dødsfall blant disse pingvinene har også blitt tilskrevet forviklinger i fiskegarn.

Laks, mens ofte betraktet som en ferskvannsfisk, blir også betraktet som en del av listen over truede sjødyr. Disse fisken gyter i ferskvann, men svømme ut til der hvor elver og bekker møter havet. En nedgang i vannkvalitet som følge av forurensning er redusert laksens tall. Vannforvaltning fasiliteter, for eksempel dammer, har også negativt påvirket laks gyting.

  • Mange typer havskilpadder er truet.
  • Noen arter av blekksprut, som er bløtdyr i klassen Cephalopoda, er truet.
  • Kyst skianlegg true eksistensen av mange sjødyr.
  • Atlantisk laks regnes som truet i enkelte områder.
  • Den truede Baiji delfin, som bare holder til Kinas sterkt forurenset Yangtze-elven, antas å være funksjonelt utryddet.
  • Sjøkuer har sett en nedgang i sine tall, delvis på grunn av båt kollisjoner.
  • Knølhval, som ble jaktet tungt fra det 17. til 20. århundre, er kjent for sine mystiske sanger.
  • Kommersielt fiske kan skade sjødyr.

Den filippinske Tarsier er en liten primat som lever i skogsområdene på noen øyer i Filippinene. Denne lille dyret har en svært karakteristisk utseende som en del av den større familie av tarsiers. Den filippinske Tarsier går også av det lokale navnet maumag eller mamag. Det vitenskapelige navnet er Tarsius syrichta eller carlito syrichta.

I taksonomi, er den filippinske Tarsier del av familien Tarsiidae, som dateres tilbake til antikken. Den uforholdsmessig lang ankel viser sin inkludering i denne pattedyrfamilien. Den filippinske Tarsier er trelevende, og de lange ankler, sammen med andre funksjoner, la den til å hoppe fra tre til tre.

Denne lille dyret har en unik ansikt, delvis på grunn av sine enorme, oppsvulmede øyne, som ikke slår i hodet. Hodet og kroppen er runde og knebøy. Denne Tarsier arter har utviklet sifre, en grå eller brun pels, og en furless, tynn hale. Den filippinske Tarsier bare vokser opp til ca 6 inches (160 mm) lange.

Livsstil av Tarsier er nattdyr, og dette dyret subsists på en diett av insekter. Den filippinske Tarsier ofte scavenges insekter fra brent trevirke. Det kan også tidvis lever av større fare som små fugler. I fangenskap har noen forskningsgrupper rapportert at disse dyrene har spist sjømat elementer som reker.

Den filippinske Tarsier er nå en truet art. Den spesifikke kategori av sine utrydningstruet er ikke blant de mest dire, men dens verdens befolkning er redusert til en stor grad. Talsmenn peker til ødeleggelse av sin skog habitat som en hoveddriver av sin synkende befolkning.

I tillegg til ødeleggelse av skogene, det er praksisen tidligere vanlig i deler av Filippinene, drepe og stuffing disse dyrene for salg. De fylte Tarsier var ingen tvil populært, men med de artene ledet mot utryddelse, har tradisjonen blitt utestengt. I stedet kan mange besøkende ønsker å se levende tarsiers på naturens turer i Filippinene.

I forhold til det faktiske forholdet av den filippinske Tarsier til andre pattedyr, har ideen generert noen uenighet. Mens Tarsier har mye til felles med aper, andre ser denne skapningen som primært knyttet til lemur familien. I begge tilfeller representerer dette dyret av en av de minste eksempler på primat form.

  • Den Tarsier er en liten primat funnet i Filippinene og andre områder av Sørøst-Asia.

Hva er en vanlig Buzzard?

August 14 by Eliza

En vanlig musvåk er en rovfugl av arten Buteo buteo som er innfødt til Europa og Asia. Fuglene er vanligvis store, med et vingespenn måling mellom to og fem fot (ca. 0,6 og 1,5 meter). Fjærene er vanligvis mørk brun til svart, med lysere fjær noen ganger dukker opp på brystet og halsen. Som de fleste rovfugler, subsists felles musvåk på en diett i stor grad består av små pattedyr. Arten var på tilbakegang i løpet av 1950-tallet på grunn av nedsatt byttedyr og forstyrrelser av mennesker som mente det musvåk en pest, men i moderne tid, er det vanlig musvåk ikke lenger i fare for utrydningstruet.

Kaniner er den vanligste byttedyr jaget av felles musvåk. Imidlertid er fuglens diett opportunistisk og inkluderer andre små pattedyr, samt små krypdyr, insekter og åtsler. Den Musvåk store størrelse og rikelig vingespenn gjør det bedre egnet til å bremse gliding snarere enn rask flyr, så det ikke pleier å jakte mindre fugler i luften eller andre bevegelige byttedyr, som noen andre rovfugler gjør. I stedet, dets vanlige jakt taktikk innebærer perching på et tre gren hvor det kan forbli kamuflert på grunn av sin mørke, spraglete farge, og venter på en gnager eller andre små dyr å passere under sin abbor. Deretter swoops felles musvåk ned og hevder dens byttedyr.

Vanlige fjellvåk kompis for livet, med kvinner velger en kompis basert på en prangende "berg og dalbane" skjerm som hannene utføre under flyturen. Hannene utføre for potensielle eller eksisterende kamerater i begynnelsen av våren ved å fly til en stor høyde og deretter snu å stupe nedover i en spiral formasjon. Paringen finner sted i utkanten av skogsområder og vanligvis resulterer i en clutch på to til fire egg. Menn og kvinner vil ta svinger sitter på reiret før eggene klekkes etter en periode på ca en måned.

Den felles musvåk, som mange rovfugler, ikke bor i store flokker, men i stedet okkuperer et område med dens valgte kompis. Hannene vil ved behov kjempe for å forsvare sitt territorium fra rivaliserende fjellvåk. Mindre fugler som finnes i en vanlig musvåk territorium, for eksempel kråker eller ravn, kan forsøke å angripe eller plage gribbene å presse dem ut av deres territorium. Vesteuropeiske arter enten forbli i en enkelt territorium eller har en liten vandrende rekkevidde, mens arter som lever i Øst-Europa og Asia har en tendens til å ha større trekkområder som tar dem til Afrika eller India i perioder med kaldere vær. Under migrering, kan fuglene bli sett i større grupper på opp til 20.

Det finnes mange forskjellige truede treslag. Industri, dyr, bug angrep, tre sykdom, og ikke-innfødte invasive arter av planter er noen av grunnene til at trærne blir truet. Trær er viktige fordi de gir mat og ly for dyr. De har også forbrenne karbondioksid til oksygen.

Bois Dentelle er en svært sjelden truet treet. Den har store, Lacy, hvite blomster, og er innfødt til skyen skogen på øya Mauritius. Som i 2010, var det bare to igjen i naturen. En har blitt transplantert til en regjering barnehage i et forsøk på å vokse avkom. Bois dentellet har i stor grad blitt utslettet av fremmede arter som har overkjørt området.

Clanwilliam sedertre er funnet i Cederburg fjellene i Sør-Afrika. De er store, majestetiske trær, og nådde en maksimal høyde på ca 18 meter (59 fot). Vakker og råte-resistent, ble tømmeret ofte brukt i 1800 for møbler og bygging. Høsting, klimaendringer, og flere store branner har bidratt til nedgangen av denne arten.

Den loulu er en type palme innfødt til flere Hawaii-øyene. Som i 2010, var det mindre enn 300 av disse trærne. Grunner for utrydningstruet er dyr å spise frøene og stimlet ut av invaderende arter.

Nubian drage trærne var en gang svært tallrike i Nord-Afrika og Saudi-Arabia. De vokser på fjellet, og frukten er spist av landsbyboerne til å supplere kosten og muligens behandle sykdom. Arten er truet av sykdom. Det er en av de få treslag som kan overleve lange perioder med tørke.

Quercus hintonii treet er en truet tre hører hjemme i Mexico. Dette treet vokser opp til 15 meter (ca 49 fot). Det er et løvtre, og er anerkjent av sin lyse røde blader i løpet av våren. Dette truede treet blir ødelagt for landbruket, inkludert kaffeplantasjer og beiteplass for storfe. Veden er også populært for håndverk.

På St. Helena, en øy i Atlanterhavet, har gumwood blitt erklært nasjonal treet. Dette truede treet vokser til å være 8 meter (ca. 29 fot) i høyden og idrett en stor baldakin av blader. Store hvite blomster blomstre om vinteren og våren. Grunner for utrydningstruet inkluderer bug infestation, invasive arter, og menneskelig bruk.

Den Wollemi furu gang var tenkt å være utdødd, men noen ble funnet i 1994. Det er et bartre treet, men har små blader, snarere enn nåler. Modne trær er opp til 40 meter (ca. 131 meter) høye. Barken sies å ligne boblende sjokolade, som gjør det unike. Turister er den største trusselen mot sikkerheten til Wollemi furu, siden de kan bringe farer som infeksjon og brann.

  • Branner har bidratt til den utrydningstruet av enkelte treslag.
  • Den truede gumwood treet er nasjonen treet på øya St. Helena.

Verdens mest truede pattedyr er den svarte neshorn, kjempepanda, og gigantiske sable antilope. Sumatra tigeren er også svært truet. De fleste av disse truede pattedyr er døende av på grunn av habitat dekonstruksjon og krypskyting. Det finnes programmer på plass for å beskytte dem, men med så få i eksistens og omstendighetene som førte til deres utrydningstruet fortsatt et problem, forskere er ikke sikker på om bevaring innsats vil være effektive.

Mer enn 90 prosent av den svarte neshorn befolkningen forsvant fra sitt opprinnelige afrikanske kontinentet mellom 1970- og 1990-tallet. Dette skyldes i stor grad krypskyting fordi hornene blir ofte solgt på det svarte markedet. Anti-krypskyting innsats er i kraft i Afrika, og tallene for denne neshorn arter er langsomt i ferd med å øke. I 2008 ble det anslått at det var bare litt mer enn 3000 svarte neshorn i hele verden, noe som gjør den til en av de mest truede pattedyr. Det kan være færre enn 10 av de vestafrikanske svart neshorn, som er en underart av den svarte neshorn.

Kjempepandaen, som er innfødt til Kina, er en av verdens mest truede pattedyr. Mange av disse pandaer er for tiden overleve i fangenskap i Kina, og flere dyreparker utenfor Kina er også boliger dem. Forskere anslår at det kan være litt mer enn tusen gigantiske pandaer fremdeles eksisterende i villmarka i Kina, men deres habitat er fortsatt i stor fare på grunn av avskoging. Gigantiske pandaer primært spise bambus, og dette viktig matkilde fortsetter å forsvinne som skog er fjernet i Kina for industrielle formål. De er også fortsatt ofte jaktet fordi folk kan vanligvis få en god pris for sine pelsverk gjennom det svarte markedet.

Det kan være mindre enn 1000 gigantiske sable antiloper igjen i verden. Disse antiloper, som er en underart av sable antilope, er innfødt til Afrika. Mange av dem blir beskyttet og leve i parker som ikke tillater jakt. De regnes kritisk truet, og de fleste av disse dyrene kan ha dødd i løpet av den lange afrikansk borgerkrig. Det er sjelden å se en av disse dyrene i naturen fordi de fleste er sannsynlig i fangenskap.

Sumatriske tigre, som er den minste typen tiger, er en av de mest truede pattedyr. Det kan være så få som 500 eller mindre av disse tigrene på jorden. Den primære årsaken til utrydningstruet av Sumatra tiger skyldes sannsynligvis krypskyting, fordi deres hud og pels anses verdifullt av mange. Jakt alle tigre, inkludert Sumatra tiger, er ulovlig, men det fortsetter å skje. Det er mange av disse tigrene beskyttet i fangenskap over hele verden, inkludert deres hjemland Indonesia.

  • Kjempepandaen er innfødt til Kina.
  • Kjempepandaen er truet.
  • Anslagsvis 97 prosent av ville tigre har dødd ut siden tidlig på 1900-tallet.

Hva er en Whip-Poor-Will?

November 23 by Eliza

En pisk-dårlig-vilje er en liten nattlig fugl. Det vitenskapelige navnet på denne arten er Caprimulgus høyrøstet og det er allment kjent som en nightjar. Det er en insectivore som vanligvis har et stort leveområde. Native til Canada og det meste av USA, er pisk-dårlig-vilje ikke anses truet av International Union for Conservation of Nature (IUCN), men står overfor lokaliserte trusler og utrydningstruet.

Pisken-fattig-vilje når opp til 10 inches (25 cm) i lengde. Den har et stort hode, liten nebb, og svært store nebb i forhold til resten av kroppen. Under utviklingen av denne art, har nebbet blitt meget liten, fordi det er stort sett unødvendig når munningen har gjennomgått en stor økning i størrelse. Pisken-fattig-vilje forbruker store mengder av nattlige insekter; det er mer effektivt å øse flere insekter inn i munnen sin i stedet for å fange individuelle seg i nebbet.

Denne arten er nattdyr, som er, jakt og bli aktiv fra solnedgang til soloppgang. Den hekker i skog eller skogkledde områder på bakken vanligvis i en grunn fordypning i et skjermet sted. Reiret er foret med falne løv og annet plantemateriale. Hekke mønsteret ser ut til å følge månens syklus, med unger nesten alltid blir født like før fullmåne. Den spraglete brun og svart fjærdrakt av fuglen gir utmerket kamuflasje mens i reiret.

Hjemmet spekter av pisken-fattig-vil vanligvis består av en rekke terreng som inkorporerer gressletter, enger, krattskog og åpne skogsområder. Denne arten jakter på tvers av sitt leveområde i løpet av natten og returnerer til sin hønsehus ved daggry. Prey er fanget og spist mens fuglen er i flukt. Denne arten er innfødt til mye av Canada og USA, og er gjenstand for mange overtro og folklore. Samtalen av pisk-dårlig-vilje er lydmalende og har derfor gitt fuglen sitt vanlige navn.

Selv om oppført som en art av minst bekymring av International Union for Conservation of Nature, er det lider av lokaliserte trusler og befolkningen synker. Ifølge Ontario Ministry of Natural Resources, for eksempel, er pisk-dårlig-vilje anses å være en truet art over hele Canada og er beskyttet på et nasjonalt nivå. Trusler mot denne arten inkluderer habitatødeleggelse og egg krypskyting. Andre store risikoer inkluderer bruk av insektmiddel, noe som reduserer mengden av tilgjengelig byttedyr, og katter og hunder angripe hekkende voksne og yngel.

  • Hekke mønster av en pisk-dårlig-vilje ser ut til å følge månens syklus.

Hva er IUCNs rødliste?

December 19 by Eliza

International Union for Conservation of Nature og naturressurser (IUCN) har publisert en omfattende liste som gjelder bevaringsstatus for dyre- og plantearter. IUCN rødliste, som det ofte kalles, regnes som den største databasen av bevaring informasjon i verden. Vedlikeholdet av listen er en kompleks prosess, med et verk av flere organisasjoner og krever konstant ny forskning for å oppdatere status.

I 1963, da den opprinnelige IUCNs rødliste ble opprettet, hadde organisasjonen vært i drift nesten 20 år, siden etableringen som et multinasjonalt bevaring byrå i 1948. Opprinnelig listen var relativt liten, og retningslinjene som dikterer den tilgjengelige informasjonen var nokså primitive. Ettersom tiden gikk, økte interessen for bevaring innsats førte til en større mengde av credit forskning utført, og listen vokste enormt. Av 1988, hadde alle kjente fuglearter blitt evaluert, og bevaringsstatus for alle kjente pattedyr ble bestemt av de tidlige 1990-tallet.

Starten i 1996, vedtok IUCNs rødliste strenge vitenskapelige standarder for å bidra organisasjoner. Foreldregrupper, kalt rødlistemyndigheter, belastes med å vurdere alle dataene til deres spesielle taksonomi, og bevaringsstatus for hver art må oppdateres en gang hvert tiende år. IUCN rødliste har mange medvirkende organisasjoner, inkludert Birdlife International, London Institute of Zoology, og World Conservation Monitoring Centre. Gjennom intensiv fagfellevurdering og en underskriftskampanje system, tilstreber IUCN rødliste for å bli en av de mest vitenskapelig nøyaktige databaser i verden.

Fra og med 2007 omfatter IUCNs rødliste over 40.000 arter av dyr og planteliv. Disse artene er delt av sin vernestatus. Status er beskrevet av en skala som strekker seg fra utryddelse til arter av minst bekymring. Arter normalt anses referert til som truet vanligvis tilhører en av tre grupper: kritisk truet, sterkt truet, og sårbar.

Ifølge den nyeste tilgjengelige rødliste statistikk, dyr og planter opplever enorme stup i nivåer befolknings. Mellom 1996 og 2007, har antallet truede arter virveldyr hoppet 3314-5742, noe som betyr at 23% av alle evaluerte virveldyrarter lider alvorlige trusler om utslettelse. Blant planter, har truede arter gått 5328-8447.

IUCN rødliste bestreber seg på å holde telling av antall plante- og dyre utryddelse siden 1500 CE. Som av tilgjengelige data i det siste året har antall utdødde arter steget til 785, og har lagt ut kontinuerlige økninger siden 2002. Selv om denne informasjonen er ganske deprimerende for naturvernere, kan betydningen av å forstå virkeligheten av utrydningstruet og utryddelse ikke overvurderes . Noen eksperter foreslår at den røde listen er det beste verktøyet tilgjengelig for å bekjempe den stadig voksende listen av utryddelse.

En av de viktigste funksjonene i den røde listen er muligheten til å spore fremdriften av arter i henhold til lover om beskyttelse, for å finne ut om arten faktisk blir hjulpet av innsats. Til tross for massive bevaring kampanjer gjennom Afrika, har to arter av gorilla flyttet fra truede til kritisk truet klassifisering. IUCN rødliste er i stand til å bidra til å identifisere problemene som hindrer arter utvinning, og kan bidra til å mobilisere naturvernorganisasjoner for å sette fokus på de mest kritiske faktorene.

Ut av over 450 arter av hai i verden, ca 200 anses truet av International Union for Conservation of Nature (IUCN). Mer enn 100 hai arter blir kommersielt utnyttet av mennesker, noe som ytterligere bidrar til deres utrydningstruet. Faktisk har enkelte bestander av hai arter falt med over 90% de siste årene, skyldes i stor grad delvis til menneskelige aktiviteter.

De ti mest truede haier, fra minst til mest truede, er:

En av de viktigste truslene mot truede haier er overfiske. Mange av de mest truede haier er overfisket, inkludert whitefin topeshark, den daggernose hai, og den Bizant elva hai. Sharks er kommersielt i etterspørselen for finnene og brusk. I deler av Asia, er haifinnesuppe regnes som en delikatesse, mens mange mener hai brusk å ha helsemessige fordeler, blant annet bekjempelse av kreft, healing leddgikt, og øke immunitet. Disse påstandene støttes foreløpig ikke av sterke vitenskapelige bevis, men kan så mange haier være døende forgjeves.

En annen faktor som truer mange truede haier, inkludert whitefin topeshark og Bizant elv hai, er ødeleggelse av leveområder. Mangrovene er undervannskystområdene at mange hai arter vanligvis bruker som yngleplasser. De er områder av vegetasjon langs kysten, og kan betraktes som undervanns skoger. I mange deler av verden, mennesker ødelegger mangroveskog for å gjøre plass til akvakultur, eller oppdrett av akvatiske arter. Som et resultat, er det mange haier ikke har et sted for rase, og det faktum at de har lav reproduksjon til å begynne med bare forverrer problemet.

Haier blir drept på et mye høyere rente enn de kan reprodusere. Generelt, haier ta mange år å nå kjønnsmodning og vanligvis føder få avkom av gangen. Hvis de fortsetter å bli slaktet på dagens nivå, er noen arter forventes å bli utryddet i løpet av det neste tiåret. For eksempel har bestander av den stumme gulper hai redusert med 99% i de siste tiårene, og det er mulig enn færre enn 250 individer finnes i både New Guinea og Bizant elv hai arter. Som i 2010, naturvernere og hai talsmenn sa kritisk og umiddelbare tiltak må tas på vegne av truede haier for å sikre deres overlevelse.

Mens begge tilhører Primate familien, aper er tydelig forskjellig fra hverandre. Millioner av år siden, familiære forfedrene til begge gruppene var identiske, men utviklingen førte til splittelse i familien. De er både fysisk og evolusjonært separat, med tydelige skiller tydelig mellom dem.

Primater er delt inn i to grupper, prosimians og antropoidene. Den Halvaper gruppen omfatter lemurer og tarsiers, og regnes som den mer primitive gruppen. Antropoidene er videre delt inn i tre grupper: aper, aper og hominidene, inkludert mennesker.

Apekatten undergruppe inneholder over 200 forskjellige arter av ape, inkludert bavianer, tamarins, makaker, og capuchins. Det er også delt inn i geografiske grupper, med Old World aper bebor Afrika og Asia, og New World aper som lever i hele Sentral-og Sør-Amerika. Aper er også delt, men sammen når det gjelder størrelse. Gorillaer, sjimpanser, bonobos, og orangutanger er kalt "større apes" på grunn av sin store kroppsstørrelse, mens Gibbons og siamangs blir ofte referert til som "mindre aper."

Mens både aper deler visse fysiske funksjoner, for eksempel øynene forovervendte og fleksible lemmer, er det flere fysiske forskjeller mellom de to gruppene. Ingen ape arter besitter en hale, mens aper gjør. Aper er mye mer vant til livet i trær enn aper, og bruke sin hale som en femte lem. I tillegg aper er ikke i stand til å bruke våpnene til å svinge mellom grenene, som aper kan. Å ha en hale gjør aper ideell for livet i tretoppene, mens aper synes å ha utviklet seg til å leve komfortabelt på bakken eller i trærne.

Med unntak av gibbon, aper er betydelig større enn aper. De har bred rygg og armer som er lengre enn sine ben. De fleste aper har kister som en lengre enn de er brede, og har en arm-lengde lik eller kortere enn sine ben.

De største forskjellene mellom disse primater antas å ligge i intelligensnivå. Aper er langt mer lik den primitive prosimians i hjernekapasitet og evner. Aper er nærmere sine menneskelige kolleger, i stand til å lære former for tegnspråk, bruke verktøy, og vise problemløsning ferdigheter. Det antas at aper, særlig sjimpanser, gorillaer og orangutanger, er mye mer lik mennesker enn de er til aper. Noen ape arter bære en 98% genetisk match med mennesker, mens aper er betydelig mindre lik.

Aper er helt klart annerledes, til tross for felles terminologi ofte bruke ordene som utskiftbare. En ting både andel i felles, er imidlertid et høyt nivå av utrydningstruet eller utryddet trusler. Disse dyrene har overlevd i millioner av år, og gjennom betydelige trusler mot sine omgivelser. Personer som ønsker å bidra til å beskytte dem bør kontakte en hederlig bevaring byrå og spør om deres innsats for å hindre skade fra å bli gjort til våre nærmeste dyre fettere.

  • Aper har haler og er mindre enn aper.
  • Aper er bredere i brystet og dele genetiske likheter til mennesker.
  • Det finnes over 200 forskjellige arter av ape.
  • To arter av sjimpanser er i Greater Ape familien.
  • New World aper lever hele Sentral- og Sør-Amerika.

Noen av verdens mest truede planter er Rafflesia blomst, den grønne pitcher plante, og den hart tunge bregne. Det er mange andre truede planter og trær bortsett fra disse som må bevares. Mest truede planter blitt slik på grunn av avskoging og generell habitat dekonstruksjon, som typisk oppstår når skog er planert for å gjøre vei for boliger og bedrifter. Bevaring innsats for å redde disse truede plantearter kan omfatte kloning og vekst i beskyttede steder. På tross av dette arbeidet, kan mange planter ikke overleve utryddet dersom den primære årsaken bak deres utrydningstruet ikke er adressert og løst.

Rafflesia blomst er innfødt til regnskogen i Indonesia. Rafflesia blomster er vanligvis ansett for å være svært uvanlig utseende planter og kan vokse opp til 3 meter (1 m) i bredden. Rafflesia blomster er vanligvis en lys rød farge når de blomstrer, og de pleier ikke å leve for mer enn en uke etter blomstringen. Disse blomstene lever av en vertsplanten, som kalles tetrastigma vine. Hvis dette vintreet forsvinner for godt som dekonstruksjon av regnskogen fortsetter, så vil Rafflesia blomst, fordi det får all sin næring fra tetrastigma vine.

Native til Georgia og South Carolina i det sørlige USA, er pitcher plante en annen av verdens mest truede planter. Pitcher planter vokser naturlig i sumper og myrer, men disse områdene blir færre og færre. Som et resultat, er pitcher plante blitt svært vanskelig å finne. Pitcher planter er lik Venus fly feller og andre kjøttetende plantearter, fordi de mate ut av insekter. Bevaring innsats blir gjort for å beskytte disse plantene, men de normalt ikke kan overleve med mindre de er i et miljø med høy luftfuktighet, mye sollys, og tilgang til insekter.

Hart tunge bregne, som er innfødt til de fleste områder i det østlige Nord-Amerika, er raskt forsvinne. Disse plantene har unike krav for å overleve, og på grunn av dette har de en tendens til å være vanskelig å finne. Hart tunge bregner vanligvis trives i skyggefulle juv og kalkstein sinkholes av løvskog. Det er ikke mange steder i Nord-Amerika som perfekt oppfyller disse kravene, og på grunn av dette, kan selv den minste mengden av avskoging truer dette anlegget. Som i 2010, er den hart tunge bregne ikke på listen over truede planter, men det anses truet og vil trolig gjøre listen snart avskoging av sitt naturlige habitat fortsetter.

  • Rafflesia blomst er innfødt til regnskogen i Indonesia.
  • Pitcher planter som vokser naturlig i sumper og myrer, er en av verdens mest truede planter.
  • Avskoging er en viktig årsak til plantene blir truet.

Skilpadder, øgler, krokodiller og slanger er alle vurdert reptiler. Reptiler i hver av disse artene kan finnes på listen over truede reptiler, som betyr at det er en sterk sjanse for det å bli utryddet. Ulike faktorer som kan føre til utryddelse inkludere klimaendringer, endring i forholdet mellom rovdyr å tære, tap av habitat, og menneskelig aktivitet. Tap av habitat er den vanligste årsaken til en art blir truet.

Flere typer havskilpadder er truede reptiler. Disse inkluderer loggerhead, leather, Hawksbill, og grønne havskilpadder. Flere faktorer har forårsaket havskilpadder å bli truet.

Havskilpadder kan veie så mye som 300 pounds (136,08 kg). De legger eggene sine på land der hunnene er sårbare for rovdyr fordi deres tunge vekt gjør dem bevege seg sakte når ut av deres vannmiljøet. Menneskelige krypskyttere er en annen trussel mot den kvinnelige skilpadde på land.

Noen kulturer anser skilpadde egg en delikatesse. Turtle suppe er også populært i enkelte steder, så deler av levende havskilpadder er fjernet for å gjøre skilpadde suppe. Menneskelige bosetninger og fritidsaktiviteter har redusert territoriet egnet for kvinner å legge sine egg, som noen ganger fører til at kvinnelige å enten legge sine egg i et miljø utilstrekkelig for hekkende eller å avbryte helt.

Komodo drage er den største øgle i verden, og er i stand til å nå en lengde på 12 fot (3,66 m). Sin primære årsaken til utrydningstruet er tap av habitat på grunn av menneskelig utvikling. Ulovlig jakt har ytterligere desimert antallet av disse truede reptiler.

Siamese krokodille er på listen over truede reptiler. Tap av habitat har bidratt til crocodileâ € ™ s fallende tall. Bønder i Kambodsja og Thailand har tappet mye av crocodileâ € ™ s myrlendt terreng for å øke mengden av jordbruksland. Krokodilleskinn er verdifull, så menneskelige krypskyttere har hjulpet redusere antall krokodiller ytterligere. Det antas at den globale oppvarmingen har også bidratt til bortfallet av mange siamesiske krokodiller.

Slanger som er truede reptiler inkluderer San Francisco strømpebånd slange og den østlige indigo. Økt utbygging har redusert habitat av San Francisco strømpebånd slange, og forurensning har bidratt til å redusere sine tall. Utvikling av store mengder jord i den sørlige delen av USA er den primære grunnen til den østlige indigo er på listen truede reptiler.

  • Flere typer havskilpadder er truet.
  • Krokodiller er truet delvis på grunn av sin verdifulle hud.

En kritisk truede arter er en art som fortsatt eksisterer i naturen, men er oppført som å være på høyest risiko for utryddelse. The International Union for Conservation of Nature og naturressurser (IUCN) er organisasjonen som vurderer risiko og bestemmer hvilke dyr anses som kritisk truet. En av de viktigste faktorene for å definere en art som å være kritisk truet er den hurtighet som den er avtagende. Hvis en art befolkningen har sunket med 80 prosent eller mer i løpet av tre generasjoner, deretter IUCN vil trolig legge den til kritisk truet listen. Dette kan også være tilfelle dersom det er en meget sterk sannsynlighet for at bestanden av arten vil reduseres med 80 prosent eller mer i løpet av tre generasjoner.

For å forstå hva det betyr for en art å være kritisk truet, er det viktig å forstå spekteret av utrydningstruet som brukes av IUCN. Spekteret, som også noen ganger referert til som IUCNs rødliste, inkluderer sju kategorier. Den øverste kategorien, som kalles "Least Concern" er reservert for arter som at for å være i svært liten fare for utryddelse. Den etterfølges av en kategori som heter "nær truet", som brukes til å beskrive arter som i dag ikke er under trusselen om utryddelse, men kan være i nær fremtid.

De neste tre poeng på IUCN spekteret er alle vurdert å være under paraplyen "truede" arter, men trusselen varierer i alvorlighetsgrad. Punktene i denne delen av spekteret inkludere "sårbare arter", "truede arter" og "Kritisk truede arter." Ett av de viktigste spørsmålene om disse typer truede dyr er at, på spekteret av utrydningstruet, de er ved siden av de utdødde kategorier. De to utdødde kategorier, som er på den motsatte enden av spekteret fra "nær truet" og "Least Concern" er "Extinct in the Wild" og "utdødd".

Den kritisk truede arter på IUCNs liste inkludere planter og dyr. Det er, for eksempel ulike typer liljer som anses å være kritisk truet. Dyr som er på den kritisk truede arter listen inkluderer Togo glatte frosk, Andersonâ € ™ s salamander, Gulf Coast jaguarundi, Przewalskiâ € ™ s hest, og Hawaiian munkeselen for å nevne noen. Det finnes en rekke organisasjoner som arbeider for å gjøre trusselen om utrydningstruet mindre alvorlig for enkelte grupper av planter og dyr.

  • Flere underarter av tigrene blir kritisk truet som følge av jakt og habitattapet.

Kjent vitenskapelig som Picoides borealis, er den rød-cockaded hakkespett en art av hakkespett fra Picoides slekten. Disse typer fugler er generelt funnet i Nord-Amerika, og de er kjent for å hakke hull i trær og andre trekonstruksjoner å lever av insekter. Dette er en territorial, ikke-trekkfugl som ofte holder seg i samme område hele året. På grunn av avskoging og andre problemer, derimot, er denne arten av fugl anses truet.

Den rød-cockaded hakkespett er ansett for å være en av de større arter av hakkespetter. I gjennomsnitt er de omtrent 8,5 til 9 inches lang (21,6 til 23 cm) lang, med et vingespenn på ca 14 inches (35,6 cm). De er på størrelse med en kardinal.

Denne fuglen er hovedsakelig svart og hvitt. Toppen av hodet er svart og den har sorte flekker rundt halsen. Kinn er vanligvis hvit, og baksiden er dekket i vannrette hvite og sorte striper.

Det er vanlig å tro at den rød-cockaded hakkespett fikk sitt kallenavn i løpet av det 17. århundre. I løpet av denne tiden ble dekorative lue bånd referert til som cockades. Hannene av denne arten har en liten rød stripe bak deres øyne som ligner på hatten dekorasjon. Dette kjennetegn, men er vanligvis bare sett under paringstiden, eller når han forsvarer sitt territorium.

Selv om den rød-cockaded hakkespett spiser litt frukt og frø, det først og fremst spiser insekter, slik som maur, biller og edderkopper. Denne fuglen, som andre hakkespetter, vil hakke hull i trærne søker etter sitt bytte, inkludert egg, larver og voksne insekter. Hunnene av denne arten finnes vanligvis hakker på den nedre delen av treet, mens hannene kan bli funnet høyere opp på stammen og greiner. En teori bak dette merkelig oppførsel er at de utpekte områdene redusere konkurransen når mat er mangelvare.

Disse fuglene er antatt å være de eneste hakkespetter som Peck på levende trær. De kan finnes primært i furuskog, særlig skoger med en overflod av lange blad furutrær, på grunn av sin motstand mot brann. Eldre levende trær med en sopp som kalles rød hjertesykdom er vanligvis en av de eneste trærne der den rød-cockaded hakkespett vil skape hekkende hulrom. Denne type sopp påvirker kjerneved av trær som ofte ikke er yngre enn 70 år gamle, slik at midten av treet mykere og lettere å bore seg inn.

Kjent som primære hulrom nesters, disse fuglene er en viktig del av økosystemet. Rød-cockaded spetter vil ofte ta så lenge som seks år å hakke ut et hull i et tre der for å hekke. Selv om de vil bo i samme område for år, hvis disse hulrommene er forlatt av fuglene, vil andre dyr ta opp permanent eller midlertidig opphold. Disse dyrene er kjent som sekundære hulrom nesters, og kan inkludere andre fugler, frosker, ekorn, eller slanger, for å nevne noen.

Hekkeområder av rød-cockaded hakkespetter kalles klynger, og det er ofte en liten gruppe av disse fuglene lever sammen. Disse grupper er vanligvis laget av et sammenpassende par og opp til fire eller fem av deres voksne av hannkjønn, med hver fugl har sitt eget hulrom. Disse hakkespetter har det som kalles et samarbeids avl system, noe som betyr at avkom som bor bak hjelpe inkuber pairens egg og bidra til å ta vare på de unge.

I april, vil den kvinnelige av denne art vanligvis lå i gjennomsnitt fire egg, som er hvite. Disse eggene er lagt i den mannlige hekke hulrom, og det er en kort inkubasjonstid på ca 11 dager. Etter at de klekkes, babyene har ingen fjær og deres øyne er fortsatt stengt, så de trenger mye hjelp fra andre i familien. Omtrent seks måneder senere, vil de fleste av dem forlater redet.

Den rød-cockaded hakkespett pleide å være en rikelig arter i mange deler av Nord-Amerika, først og fremst USA. På grunn av avskoging og urbanisering, men bestanden av denne arten er nå redusert til en brøkdel av hva det pleide å være. I 1970 ble den rød-cockaded hakkespett anerkjent som en truet art. I dag, de fleste av disse fuglene kan bli funnet i statlige og nasjonale skoger spredt over den sørøstlige delen av USA. Selv om deres antall er fortsatt ganske lav, blir de langsomt begynner å stige på grunn av innsatsen som prøver å lagre fugler.

  • Avskoging har forårsaket den utrydningstruet av den rød-cockaded hakkespett.

Den afrikanske elefanten og den asiatiske elefanten utgjør de forskjellige elefantarter. Det er også noen underarter av afrikanske og asiatiske elefanter. Afrikanske elefanter er delt inn i to underarter, som inkluderer savanne elefanter og skog elefanter. Det er fire underarter av asiatiske elefanter, som inkluderer Borneo pygmé, indisk elefant, Sumatra elefant, og Sri Lanka elefant. Alle typer afrikanske og asiatiske elefanter er nå truet, hovedsakelig fordi deres habitat avtar fort som følge av avskoging.

Generelt, de afrikanske elefantarter har en tendens til å være større enn de asiatiske elefant arter. Noen afrikanske elefanter vokse til å bli så høye som 13 fot (4 m) i høyden. De fleste av de større afrikanske elefanter er savanne elefanter, og de på mindre siden er typisk skog elefanter, som er noen ganger referert til som pygmé elefanter. I tillegg til å være høyere enn asiatiske elefanter, afrikanske elefanter har også større ører og en enkelt kuppelformet hode, mens asiatiske elefanter har en twin-kuppelformet hode med en uttalt innrykk i sentrum. Noen mennesker tror det er mulig å skille mellom afrikanske og asiatiske elefanter ved deres øre form, fordi hver elefant artenes ører er formet som det kontinentet som de kommer fra.

Den største av alle asiatiske elefanter er srilankiske elefanter, og Sumatra underarter er den minste. Fastlandet Asiatiske elefanter er den minste truet av de asiatiske arter, med litt mer enn 20.000 fortsatt roaming sørøst Asia, men de er fortsatt anses truet. Borneo pygmé Asiatiske elefanter er den mest truet, med bare ca 1500 fortsatt lever i naturen. I de fleste av landene i Asia, elefanter er svært viktig for bruk i arbeid, religiøse aktiviteter, og underholdende turister. Afrikanske elefanter er normalt ikke brukes til andre formål bortsett fra reiselivsnæringen, og det er anslått til bare ca 500.000 igjen på hele kontinentet Afrika.

I tillegg til avskoging, elefanter er også i fare på grunn av mennesker jakt dem. Selv om det er ulovlig, mange mennesker fortsatt jakte elefanter for deres elfenben. De fleste elefanter kan leve i opptil 70 år i fangenskap, men deres levetid er vanligvis mye kortere i naturen på grunn av alle de forhold som arbeider mot dem. Historiske bevis viser at det pleide å være en svært stor elefant befolkning består av mange forskjellige arter. Forskere er ikke helt sikker på hva som forårsaket de fleste av disse gamle elefantarter for å forsvinne, men de mistenker at det kan ha vært på grunn av en massiv pest eller klima skiftende.

  • Det er to underarter av afrikanske elefanter og fire underarter av asiatiske elefanter.
  • En afrikansk elefant.
  • Avskoging har forårsaket den utrydningstruet av afrikanske og asiatiske elefanter.

Hva er en Spotted Owl?

November 18 by Eliza

Flekket ugle (Strix occidentalis) er en mellomstor nordamerikanske ugle som har blitt en berømt splittende symbol, takket være det faktum at den brukes som en indikator arter å vurdere helsen til gammel skog. Disse ugler kan bli funnet langs den vestlige delen av Nord-Amerika fra British Columbia til Mexico, og de har vært emner av intensive studier blant biologer, loggere, og miljøaktivister. Flekket ugle i dag klassifisert som en truet art, noe som betyr at det har rett til visse beskyttelse under loven.

Spotted ugler har tydelig flekket kister, sperret vinger og buk, og mørk brun fjærdrakt, med puffy hoder og brede, mørke øyne. Disse fuglene er ganske lett å identifisere, takket være sin karakteristiske utseende, og de er også ekstremt sjenert og strengt nattdyr. Spotted ugler er rovdyr, fôring på en rekke små pattedyr og insekter, og de har gjort en unik high-pitched ule, vanligvis gjenta flere hoots i kort sekvens for å ringe til hverandre.

Denne uglen har blitt en bevaring ikonet på grunn av habitat den foretrekker: flekket ugler trives i gamle vekst barskog, og foretrakk hogstmoden skog til nyere vekst. De er spesielt vanlig i trærne, men de kan også bli funnet i furu, gran og andre bartrær. Spotted ugler krever også store områder med sammenhengende habitat, og dette gjør dem svært sårbare for hogst og annen menneskelig aktivitet.

Den sperret ugle, en lignende art, er mye mer tilpasningsdyktig enn den flekket ugle, og som et resultat, er flekket ugle blir fortrengt i mange regioner, selv de som er satt til side for det formål habitat beskyttelse. De samlede presset av menneskelig bosetting, logging, og voksende sperret ugle bestander har ført flekket ugle populasjoner å krympe over hele Nord-Amerika, med disse sårbare ugler sakte forsvinnende fra nord-amerikanske skoger.

Når flekket ugle ble oppført som en truet art i 1990, det tiltrakk seg mye oppmerksomhet blant miljøaktivister og logging samfunnet. Flekket ugle ble en stor stridens eple mellom disse to gruppene, med aktivister pådriver for flere beskyttelse for uglene, inkludert logging moratorier og loggere hevder at intens regulering var vondt tømmerindustrien. I dag er logging selskaper pålagt å kartlegge for flekkete ugler og andre truede arter før høsting trær, og mange av disse selskapene sysselsetter dyreliv biologer kjent som hooters, som sporer og identifiserer ugler ved å imitere sine samtaler og venter på uglene å svare.

  • Logging fikk skylden for den utrydningstruet av flekket ugle.

Hva er en Seahorse?

February 24 by Eliza

Seahorse, slekten Hippocampus, er en uvanlig og vakker type fisk med ca 40 forskjellige arter. Oppkalt etter sin hest-lignende hode, har sjøhest en rekke uvanlige fysiske og adferdstrekk. Selv om omfattende studier er ikke tilgjengelige på befolkningsdata, har en utbredt bruk av sjøhester for tradisjonell asiatisk medisin og konsekvent utarming av leveområder føre til utrydningstruet av mange arter av sjøhest.

Sjøhester har et unikt utseende, ulikt noe annet fisk. Deres tynn hud strekker seg over en struktur av platelignende ben. De er ikke sterke svømmere, med bare en spinkel ryggfinne og et par små finnene bak deres øyne å presse dem gjennom vannet. Halene er fleksible, og kan brukes til å forankre dem stående. De varierer i størrelse mellom arter, med big-bellied australske variasjon i stand til å nå lengder på 10 inches (25 cm). Den minste arten i verden antas å være Deniseâ € ™ s Pygmésjøhest, som ofte er bare 0,39 i (1 cm) lang.

Frieri ritualer av sjøhester har blitt studert. Over en periode på flere dager, vil en parring par sjøhester holde sammen med å krølle halene rundt hverandre. Sjøhester er de eneste kjente arter til stamfisk unge i den mannlige dyr, som ruger eggene inne i kroppen hans etter at de er lagt. Hunnen vil returnere hver morgen for et kort besøk, så lenge den rugende perioden varer. Når du er klar, vil den mannlige mate babyene fra kroppen hans, vanligvis etter to eller tre uker.

Sjøhester er salt vann dyr, vanligvis for å bli funnet i tare senger og korallrev. De bor et stort sett tropisk område, og har en tendens til å holde seg nær kysten. Sjøhester er vanlig i de fleste hav i verden, men som kystboere er underlagt en stor mengde habitat ødeleggelse på grunn av menneskelige forurensning og økosystemendringer.

Levetiden på sjøhest har ennå ikke blitt positivt bestemt av forskere. I vill tilstand, er de antatt å leve omtrent fem år. Sjøhester ikke overlever godt i fangenskap, tenderer til å dø innen et år. Noen eksperter attributt sjøhest utrydningstruet i det minste delvis til fange av dyr for kjæledyr. Avl gårder finnes for fangenskap arter som er ment å være hardføre enn fanget vill sjøhester, men noen eksperter tror fortsatt praksisen er skadelig for dyrene.

Sjøhester er mye omsatt for bruk som en medisinsk ingrediens, spesielt i Kina. Tradisjonell kinesisk medisin bruker dyret for hjem behandlinger av luftveissykdommer som astma. Noen studier tyder på at så mange som 25 millioner sjøhester er brukt i handel per år. Mange land utenfor av Asia også delta i sjøhest handel, enten for medisinske eller kommersielle formål som suvenirer, inkludert USA.

Data på sjøhester er ufullstendig, men mange arter er vurdert av eksperter for å være truet av utryddelse i deres naturlige habitat. Hvis du ønsker å hjelpe bevaring innsats for sjøhester, ta kontakt med din lokale miljøorganisasjoner for å se hva det jobbes. Prosjektet Seahorse, en internasjonal organisasjon dedikert til bevaring av dyrene, er stadig i behov av dugnadsinnsats og donasjoner.

Som i 2011, det er åtte arter av truede macaws, av totalt 17. Det er to hovedårsaker til den utrydningstruet av papegøyer. Siden de er så populære som kjæledyr, bringer ulovlig fangst i en masse penger og er ganske vanlig. En annen grunn er at avskogingen av deres habitat, for trelast og landbruks plass.

Macaws er papegøyer innfødte til regnskogene i Sentral- og Sør-Amerika. De er vanligvis fargerike med svært lange halefjærene. Det er et stort utvalg av størrelser, med de minste macaws en vekt på 4,5 gram (129 gram) og den største veide nesten 4 pounds (ca 2 kg). Macaws spiser insekter, snegler, frukt, nøtter og frø. De kan leve for å være 60 år i vill tilstand.

Representerer den største av de truede macaws er Hyasintara. De kan vokse opp til 37,5 til 39,5 inches (ca 95-100 cm) i lengde. Veldig populære som kjæledyr, ulovlige fangst står for en stor del av deres forsvinning fra naturen. Den minste av de truede macaws er den blå-ledet Ara. Denne lille fuglen er bare ca 16 inches lang (41 cm). Blå-ledet papegøyer er også i stor grad truet av fangst, siden de tilpasse seg godt til noen avskoging.

Den lille blå Ara, eller Spix tallet, Ara, er svært sjeldne. Dette Ara er bare ca 21 inches (55 centimeter) lang. Veldig populært som kjæledyr, ble denne lille fuglen ulovlig fanget til nær utryddelse. Som i 2011, er det potensielt utdødd i vill tilstand. En annen svært sjelden liten Ara er den rød-fronted Ara. Disse små fuglene er svært ettertraktet som kjæledyr.

Enda en av de truede macaws, er den blå-throated Ara et vakkert farget blått og gull fugl. Dette er en middels stor fugl, 33 inches (85 centimeter) lang. Det er like truet av fangst og clearing av land for storfe. Også blant de truede macaws er den store grønne Ara. Denne fuglen er nær størrelsen av det blå-Ara hals, som strekker seg fra omtrent 33 til 37 inches (omtrent 85 til 95 cm). Vanligvis er det funnet i det nordlige Sør-Amerika, og truet hovedsakelig ved tap av habitat.

Militære macaws er lyse grønne fugler med fargerike røde og blå halefjær. De er moderat størrelse på 27 inches (70 cm), og allment fanget for ulovlig pet handel. Den samme størrelse indigo Ara, eller Lear er Ara, er naturligvis en sjelden art; samlere kan betale mye penger for dem, noe som gjør handel av disse fuglene ekstremt lukrativ og videre nedgang sine tall. Som i 2011, fortsetter fangst og tap av habitat å true alle typer Ara, som flere arter i nærheten utryddelse. Det er mange bevaring innsats over hele verden for å hjelpe disse fuglene overleve.

  • Macaws og papegøyer er innfødt til regnskogen i Sentral-og Sør-Amerika.
  • Koking er en stor trussel mot mange typer papegøyer.
  • Avskoging har spilt en nøkkelrolle i den utrydningstruet av papegøyer.