The Magic of the Best Hot Cocoa Kombinasjon

February 5  by Eliza

Da jeg gikk på videregående, hadde jeg noen ganske sene netter bor opp til ferdig med å gjøre studien guider og lese AP amerikansk historie kapitler (når jeg kom til college, gjorde arbeidsbelastning ikke få noe bedre!). Jeg ville bli ganske frustrert noen ganger, og at frustrasjon var vanligvis et direkte resultat av å bli utbrent og sliten, både mentalt og fysisk. Det er da min mor kokt sammen den beste og mest enkle varm sjokolade som hadde all makt til å gjøre meg i stand til å fullføre hva jeg trengte til. Hvis du har en sen kveld og trenger et løft, så dette er den varm sjokolade for deg.

Denne oppskriften er seriøst en av de enkleste oppskriftene noensinne, men det er også en av mine favoritter. En del av effektiviteten av denne oppskrift, men ligger på ingredienser som man ikke kombineres i kjøkkenet. Hemmeligheten av denne varm kakao kombinasjonen er mentale. De viktigste matlaging ingredienser er Nestle varm sjokolade (det er min personlige favoritt merkevare av varm kakao mix) og vanilje pulverisert Creamer. Du starter ved ganske enkelt å lage kakao: Kok litt vann og få den tørr kakao mix og Creamer klar. For å få koppen klar, ta noen skjeer av varm sjokolade mix og deretter legge litt vanilje fløte i. Du vil nok vanilje fløte slik at du kan smake det, og slik at det gjør en forskjell, men også ønsker ikke at du skal ha så mye at kakao er overmannet av vanilje. Din egen personlige preferanser vil måtte bli slipt av erfarne.

Hell vannet i forberedt krus og sørg for å røre all kakaoen i. Du vil ha det til oppløse, fordi hvis den ikke gjør det, da har du bare stygg tykk kakao, og som ikke vil få deg til å føle deg bedre på det hele tatt! En av mine favoritt effekter av vanilje Creamer er at det gjør kakaoen skummende på toppen.

Nå kommer den mentale delen av denne oppskriften. Vanligvis når jeg ville være oppe sent arbeidsmiljø, ville jeg ikke nødvendigvis være klar for senga. Jeg vil som regel ende opp med å bare bo i klærne mine fra dagen, og når du ikke er altfor komfortabel og håret er i ansiktet og kontaktene dine er fortsatt i og makeup fortsatt på, er du bare ikke veldig behagelig. Før du har din kakao (kanskje mens det er kjøling), gå og gjør deg klar for senga. Ta ut kontaktene dine, vaske ansiktet, og selv ta en dusj. Komme inn i pyjamas og ta deg tid til å slappe av og puste. Når du er klar for senga, ta kakao til skrivebordet og nippe på det mens du er ferdig opp hva du trenger å gjøre ferdig. Tenk på kakao som en mental pust i bakken, som en måte for deg å ta et skritt tilbake og omgruppere. Denne oppskriften er kanskje ikke den mest tradisjonelle, men det er en av de jeg synes er viktigst. Med noen form for oppskrift, hvis du kan bruke den til å hjelpe deg å samle deg selv og re-fokus, og da har du en oppskrift som du bør holde kjær for ditt hjerte!