Trenger jeg en Conditioner?

April 5  by Eliza

Det er så mange forskjellige hår produkter som strekker seg fra enkle sjampo til spesialiserte gels og voks, som alle tar sikte på å skape et definert utseende. En av de tids bevist produkter er hårbalsam; du hører en haug med forskjellige ting om dette produktet fra "bruke det hver dag" til "aldri bruke balsam." Conditioner er faktisk et utmerket supplement til ditt hår behandling rutine, og du kan kjøpe den i henhold til hva du trenger.

Faktum er, balsam er ikke et nødvendig produkt som du absolutt må ha. Da jeg var liten, jeg trodde at du måtte sette i balsam, at det var en kardinal regel av hårpleie, men det er ikke. Enten du bør bruke balsam, vil betydningen balsam hjelpe håret holde seg frisk, er en annen sak, og er mer subjektive til den enkelte og deres hårtype.

Mange ganger hårbalsam kan supplere de andre hårpleieprodukter du bruker og kan forbedre utseendet og glans til håret ditt. Det er så mange ulike balsam der ute, og alle lover forskjellige ting, så du definitivt har ganske forskjellige. Du kan også snakke med håret stylist og se hva han eller hun tenker om hva som er best for ditt hår. Jeg bor i et relativt tørt klima og håret mitt har en tendens til å tørke ut lett, og noen ganger (spesielt om vinteren) vil ha mye statisk hele tiden fordi det er så tørt. Jeg derfor tidvis bruker en veldig fuktighetsgivende balsam. Jeg bruker ikke det hver gang jeg dusj fordi da håret mitt ville bli for glatt og ute av stand til å holde noen curl, men hvis jeg vet at jeg kommer for glatt og skinnende utseende, vil jeg definitivt sette i balsam for å temme min hår.

Conditioner er virkelig et personlig produkt. Det er alle typer balsam for alle slags hårtype eller sykdom, og du har full diskresjon over når og hvor ofte du bruker den. Noen ganger tror jeg håret mitt gjør greit og så jeg velger bort å bruke balsam, men på andre dager ser jeg at håret mitt kunne roe ned litt og så satte jeg litt på når jeg dusjer. Jeg har ikke et mønster til mitt hår condition-det er helt opp til meg. Balsam definitivt gir deg flere alternativer for å oppnå utseendet og helse du vil ha i håret ditt, og det er opp til deg hvordan og når du bruker den. Det er et produkt laget for deg!