Trygg Fjerne Killer Bees

March 31  by Eliza

På helgen morgen, jeg liker å sitte på min verandaen vår og få frisk luft etter å ha blitt sperret inne i huset hele vinteren. Det er en blomstrende treet bare inches fra verandaen, og du kan høre bier summende om det mens du står inne i huset. De store oppblomstringer tiltrekke seg alle slags bier som er på jakt etter nektar. I løpet av de to ukene som treet er i full blomst, jeg varsomt gå ut på verandaen og sakte tærne til stolen på enden av verandaen, noe som gjør at jeg bo så langt borte fra bier som mulig. Jeg har lært å ikke ta et glass brus med meg mens jeg sitter på verandaen, siden biene er tiltrukket av sukkerholdig-duft av ting. Alltid, men noen få bier fly over for å sjekke meg ut. Jeg kan høre min fars stemme i hodet mitt, forteller meg når jeg var liten, "Biene er mer redd for deg enn du er av dem. Sitt stille, og de vil ikke bry deg." Jeg er allergisk mot stikk, hevelse raskt, og på vei til Benadryl ved første anledning. Noen ganger adlyde jeg at stemmen forteller meg å sitte stille, men de fleste ganger jeg løpe så fort jeg kan tilbake til sikkerheten til huset.

Men, hvis disse biene var Killer Bees, jeg ville ikke ense fars råd til å sitte stille. Faktisk ville jeg ikke være på verandaen i det hele tatt. Killer Bees angripe mennesker uten provokasjon og kan bli opphisset uten noen åpenbar grunn, svermet i store antall og ondskapsfullt å angripe sine ofre, jage dem så langt som en kvart mile.

Hvis du mistenker at du har Killer Bees, ikke forsøk å fjerne dem selv! Faktisk, hvis du har en koloni eller bikube av alle typer honningbie, ikke forsøk å fjerne dem selv, siden bare en ekspert kan fortelle forskjellen mellom en vanlig honningbie og en Killer Bee. Her er noen sunn fornuft tips å følge hvis du har honningbier, og du vil ha dem trygt fjernes:

  • Ikke tilnærming en bikube uten skikkelig beskyttelse.
  • Ikke erte bier, skyte strukturen med en pistol eller pil, eller kaste stein på en bikube.
  • Ikke spray en bikube med insektspray. Du vet aldri hvor mange bier er inne i en bikube, og deretter kan raskt sverme og angripe deg.
  • Kalle en profesjonell for å fjerne strukturen. Du kan finne bee fjerning tjenester i telefonboken, eller finne en online.

Kontakt din lokale fylke forlengelse agent siden de vil vite av anerkjente bee fjerning tjenester i ditt område. Du kan også kontakte brannvesenet og be deres råd i å fjerne bikuber. Alltid behandle bier som om de er Killer Bees. En unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen.