Unngå Oppdater Links Message

September 1  by Eliza

Michael bemerker at, som han forventer, oppdaterer Word automatisk koblinger når han åpner et dokument. Problemet er at når andre brukere av hans arbeidsbok se "Vil du oppdatere koblinger" meldingen som vises ved oppstart, har de ikke forstår hva som skjer. Michael lurer på om det er en måte å enten undertrykke meldingen eller angi standard til "Ja" (for å oppdatere lenker) slik at budskapet aldri vises.

Svaret er "ja" og "liksom". (Høres forvirrende, ikke sant?) Du kan velge standard til ja, men det betyr ikke garantere at brukerne ikke vil bli spurt igjen om oppdateringer.

Hvis du ønsker å sette standard for å ja, slik at koblingene skal oppdateres automatisk på din maskin, kan du følge disse trinnene:

  1. Velg Alternativer på Verktøy-menyen. Word viser dialogboksen Alternativer.
  2. Kontroller at kategorien Generelt vises. (Se figur 1)

    Unngå Oppdater Links Message

    Figur 1. kategorien Generelt i dialogboksen Alternativer.

  3. Kontroller at Update Automatisk Links ved Åpen er merket.
  4. Klikk på OK.

Med denne innstillingen etablert, er standard din etablert-du ønsker lenker oppdatert når dokumentet åpnes. Problemet er selvfølgelig at dette er en per-maskininnstillingen. Så lenge noen bruker maskinen din, er det ingen problem. Hvis du gir dokumentet (eller serie av dokumenter, siden det er koblinger mellom dem) til noen andre som ikke har den innstillingen som ble gjort, deretter sine lenker blir ikke oppdatert automatisk.

Det er en vei rundt dette, og det er med en Autoopen makro. En enkel en, for å endre én innstilling, kan se slik ut:

Sub Autoopen ()
Word.Options.UpdateLinksAtOpen = True
End Sub

Selvfølgelig, bare erstatter en slik tilnærming ett problem med et annet problem. Hvis brukerne er forvirret av å bli spurt om linker, så er det like stor sjanse for at de vil bli forvirret når de blir spurt om makroer bør være aktivert i dokumentet de åpner.

Det er en annen stor forbeholdet i hele dette rotet. Selv om standard for å oppdatere koblinger er satt til ja, kan brukeren fortsatt se en dialogboks som spør om koblingene skal oppdateres. Denne atferden tilsynelatende avhenger av hvilken versjon av Word brukes eller hvilken versjon av oppdateringspakken brukeren har installert. For eksempel, hvis brukeren har Word 2002 SP2, Word 2000 SR1, eller Word 97 SP2, så selv om standardinnstillingen for å oppdatere koblinger er ja, blir brukeren likevel bedt om oppdateringen må skje. Denne endringen tilsynelatende påvirker senere versjoner av Word, så vel, og ble gjort av sikkerhetsmessige årsaker. Du kan lese om det her:

http://support.microsoft.com/kb/330079

Du vil merke at hvis du lese Microsoft Knowledge Base-artikkelen, er det en Registry endringen du kan gjøre for å komme rundt dette problemet. Det endelige utfallet av dette, selvfølgelig, er at endringen påvirker bare en enkelt maskin-hvis du er ute etter en måte å sette sinnet til uerfarne brukere som letthet, er du ikke kommer til å gjøre det ved å foreslå at de gjør registret redigeringer .

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (573) gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finne en versjon av dette tipset for Båndet av Word (Word 2007 og senere) her: Unngå Update Linker Message.