Vakker Banana Cream Cheesecake

December 28  by Eliza

To av mine favoritt desserter smak er ostekake og banan krem ​​pies. Så når jeg kom over en oppskrift som faktisk kombineres disse to favoritter jeg bare måtte skynde seg ut og prøve den ut umiddelbart. Jeg er svært glad for å si at resultatene var helt fabelaktig. Jeg pleide å tenke at jeg bare kunne finne slike kombinasjoner av velsmakende desserter på high end restauranter som The Cheesecake Factory, Chili, eller Applebee.

Nå, siden jeg fant denne oppskriften, kan jeg ha noe som er av samme kvalitet, bare en brøkdel av prisen. Helt siden jeg først prøvde denne oppskriften med venner og familie, jeg har aldri hørt slutten av det. Mine barn er stadig ber for oss å ha det igjen. Jeg tror at du kommer til å bli gledelig overrasket over å få lignende resultater. Bare følg denne oppskriften og du kommer til å få nettopp det.

Kake Ingredienser:

  • 1 pakke gul kake mix
  • 1 kopp mashed bananer-2 bør arbeide
  • 1/2 kopp hakkede nøtter-valgfritt
  • 1/2 kopp vann
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 3 egg

Kremost frosting Ingredienser:

  • 1 pakke (3 gram) myknet kremost
  • 2 ss melk
  • 1 pakke kremet vanilje frosting mix

For å begynne, må du få en 13x9x2 cm kakeform og fett og mel det og sett den til side. Deretter starter den forvarming av ovnen til 350 grader. Når at det gjort, begynner å blande dine kakeingredienser i en stor bolle. Gjør dette med en elektrisk visp på lav hastighet i 2-1 / 2 minutt. Når alt har nådd en fin, jevn konsistens hell dette i brødformen. Kaken mix kommer til å trenge å bli kokt for mellom 35 og 40 minutter, eller til kaken fjærer tilbake når rørt. Når bakervarer er ferdig, satt til side for å avkjøle og begynne å jobbe på frosting.

Å lage glasur, ta ingrediensene over og slå dem i en liten bolle ved hjelp av elektrisk mikser satt på lav hastighet. Starte med kremost og melk inntil de er blitt glatt og kremaktig. Når dette er gjort, gradvis legge frosting til mix. Når all glasuren har blitt lagt til, slå på høy i ett minutt før alt har nådd igjen en glatt og kremet konsistens. Hvis du trenger å legge til ekstra melk for å oppnå ønsket konsistens, ved hjelp av en teskje om gangen, inntil du har noe tynn nok til å spre seg. Når du har gjort dette, kan du gå videre og spre den på kaken når den er avkjølt. Når spre, bon appetitt!