Vanlige Tactics for Senking Utility Regninger

September 23  by Eliza

Hvis du bruker sunn fornuft, vil du mest sannsynlig tenker på måter å redusere dine regninger. For eksempel, når jeg sitter her å skrive denne artikkelen, kan jeg se et par ting som jeg kunne gjøre akkurat nå for å bidra til å spare energi og muligens senke våre regninger. Ingen bruker kjøkkenet akkurat nå, men jeg vet at lyset er på over vasken, er også den viktigste taklampe. Lyset er også på over kjøkkenbordet. Jeg kunne få opp akkurat nå og gå slå av disse lysene av, og spare energi og penger. Jeg er også ganske kjølig i øyeblikket, og har tenkt å skru opp varmen fra de 68 grader det er satt opp, til 70 grader. I stedet, jeg kunne gå finne en genser og satte den på, i stedet for å sitte her kun iført en tee skjorte og en tynn par slacks.

Mens jeg gå finne min genser, her er noen ting som du kanskje vurdere å gjøre for å bidra til å redusere din verktøyet regninger, og spare energi:

  • Senk termostaten din om natten og bruke ekstra tepper på sengen. Siden de fleste av oss sove minst syv timer om natten, senke vår termostat løpet av den tiden vil redusere oppvarming regningen betraktelig.
  • Hvis du har planer om å forlate hjemmet for helgen eller lengre, lavere varmtvannsbereder termostat til ca 80 grader. På den måten vil varmtvannsberederen ikke varme mens du er borte og ikke ved hjelp av varmt vann.
  • I stedet for å slå på air condition på utbruddet av varmere vær, kan du prøve å leve uten det i minst to uker. I stedet åpner alle vinduene i huset. Om natten, plassere en vifte nær et åpent vindu for å trekke inn kjøligere luft. Bruk takvifter å sirkulere kjøligere og varmere luft når årstidene endres.
  • Å bidra til å redusere vannregningen, installere lav-flow dusj og toaletter. Ta kortere dusjer og slå av vannet når du pusser tennene. Samle regnvann i en container og bruke det vann til vann plantene dine.
  • Bruke mikrobølgeovn så mye s mulig, i stedet for å varme opp ovnen eller ovn.
  • Ikke bruk night som forblir koblet til en stikkontakt. I stedet bruker bevegelsessensor natt lys som bare lys når de registrerer bevegelse.

Nå som jeg har på meg min genser, og har slått av kjøkkenet lysene, er det din tur til å tenke på måter å hjelpe spare energi og redusere dine regninger.