Velge den frisør som er riktig for deg

January 30  by Eliza

Jeg har en fantastisk frisør. Hun er en av mine nærmeste venner, og jeg har kjent henne i mange år (hun har vært en nær venn av familien for alltid!). Jeg forstår at de fleste menneskers frisører er ikke nødvendigvis deres beste venner, men jeg er heldig å ha en slik en for min personlige frisør. Rent frisør vilkår likevel kan hvem som helst ha en Jacquelyn for sine dresser hvis de bare se deg rundt. Den beste frisør for deg trenger ikke å være en surrogat-lignende søster, men egentlig noen som lytter til deg og forstår hva du vil i ditt utseende,

I alt hun gjør min frisør er en utmerket lytteren og håret er intet unntak. Hun ville øve på familien min og meg når hun kom hjem fra kosmetikk skole. Noe hun alltid gjorde (og fortsatt gjør) er å lytte til hva vi ønsker og hva ser vi ønsker å oppnå. Enhver god frisør lytter og holder orden med deg på veien. Når jeg får håret mitt farget, viser Jacquelyn meg fargene hun ønsker å bruke og beskriver meg hva utfallet vil bli. Som hun klipper håret mitt hun holder kontakt med meg for å sørge for at hun er på rett spor, og hun feiler vanligvis på siden av ikke helt nok farge eller klippe enn for mye (som alltid er en utmerket kvalitet-du kan alltid klippe eller farge mer hvis du må, men ikke så mye den andre veien rundt).

Når du finner en frisør som lytter til deg (en som tar notater av dine preferanser for neste gang er en perle i håret verden), sørg for at når du jobber med ham eller henne at du gir nøyaktige beskrivelser av utseende eller begreper du gjøre og ikke vil. Hvis din stylist har grenser du har en mye større sjanse for å få det du ønsker.

Bortsett fra gode lytteferdigheter, er det alltid et pluss hvis du har en god tid på å snakke med din frisør. Stylister som kan gjøre god samtale (enten det er ekspert småprat eller dypere samtaler) er alltid en god finne fordi det setter deg rolig og hjelper deg bedre stoler på din stylist. Nå hvis din stylist er en utmerket conversationalist men mangler i god hårklipp avdeling, holde utkikk!

En stor frisør er alltid en god passasje i stor hår. Din frisør trenger ikke å være en fantastisk venn som min er, men de bør være minst en bestevenn til håret ditt!